V. Siegel parduotuvėje pamatyta plaukų kaukės kaina kaunietę išmušė iš vėžių | Kas vyksta Kaune

V. Siegel parduotuvėje pamatyta plaukų kaukės kaina kaunietę išmušė iš vėžių

delfi.lt 2023/05/04 18:08

Į redakciją kreipėsi kaunietė, norėjusi nusipirkti du produktus iš žinomos nuomonės formuotojos Viktorijos Siegel elektroninės parduotuvės. Kaip mergina sako, gerai, kad patikrino produktų kainas kitur. Pamačiusi skirtumą abstulbo: vienos prekės kaina buvo daugiau nei 14 kartų didesnė nei rastame itališkame tinklapyje, kitoje atotrūkis mažesnis, bet vis tiek daugiau nei 3 kartus. Situaciją pakomentavo ir internetinės parduotuvės atstovai.

Kainos skiriasi keliolika kartų

Emilė (vardas redakcijai žinomas) domėjosi „TECHNIQUE“ produktais ir štai ką rado: „TECHNIQUE Balje” atstatomoji kaukė (1000ml) „Shop by Viktorija Siegel“ elektroninėje parduotuvėje kainuoja 49.90 Eur, tuo tarpu lygiai tokia pati itališkame tinklapyje profumeria3pnew.it kainuoja 3.51 Eur.

Skirtumas yra daugiau nei 14 kartų. „TECHNIQUE“ plaukų apsauga – aliejukas OIL NON OIL BALJE (250ml) pas Viktoriją Siegel el. parduotuvėje kainuoja 17.90 eur, lygiai toks pats tame pačiame itališkame tinklapyje profumeria3pnew.it – 5.86 euro. Skirtumas yra 3 kartai.

V. Siegel prekių palyginimas / DELFI montažas

„Man tikrai įdomu, kaip suprasti tokius kainų atotrūkius, kuria parduotuve tikėti, kaip patikrinti? Kas iš esmės tikrina, kokios ir už kiek prekės pardavinėjamos, ar čia kas ką nori, tas tą daro? Man gali, pavyzdžiui, Siegel parduotuvės atstovai sakyti, kad ten padirbta, bet gal padirbta yra ir pas ją? Iš kur man žinoti, kad ji neperka iš to paties tinklapio ir neperparduoda, kaip originalo. Niekas nenori būti apgaunamas. Dar vienas didelis klaustukas, oficialiame „TECHNIQUE“ puslapyje išvis nerandu būtent šių prekių, tai išvis klausimas, iš kur jos yra? Ar čia kažkokie likučiai ar jų išvis niekada nebuvo?“, – klausia Emilė.

Pakomentavo parduotuvės atstovai

Apie situaciją pasiteiravus „Shop by Viktorija Siegel“ parduotuvės atstovų, gautas toks atsakymas:

„Komentuoti kitų šalių elektroninių parduotuvių produkto kainos mes negalime, nes nežinome ar minėta elektroninė parduotuvė apskritai tikra, ar prekiauja tikrai originalia produkcija, kokia yra produkto sudėtis, kokybė, kokios jų yra sutartinės sąlygos su produkto gamintoju ir pan. Savo elektroninėje parduotuvėje mes prekiaujame tik išskirtiniais, originaliais produktais, kurių asortimentą nuolat plečiame. Kaip jums turbūt žinoma, kainą lemia daug veiksnių – produkto įsigijimo, gabenimo kaštai, kitos patiriamos sąnaudos ir t.t.“

Žinomos nuomonės formuotojos V. Siegel elektroninėje parduotuvėje daugiausiai prekiaujama kosmetika, grožio produktais: priemonėmis plaukams, odai, kvepalais ir kt. Rekvizitai.vz.lt duomenimis, 2021-ųjų metinės pardavimo pajamos parduotuvėje siekė 6 861 564 Eur, o grynasis pelnas tais metais sudarė 1 370 875 Eur.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA