Nelaimė prie „Megos“ – moteriai skubėjo padėti ir praeiviai, ir medikai | Kas vyksta Kaune

Nelaimė prie „Megos“ – moteriai skubėjo padėti ir praeiviai, ir medikai

Šventinio pirmadienio vakarą skaudus eismo įvykis užfiksuotas prie prekybos centro „Mega“. Naujienų portalo skaitytojas užfiksavo, kaip automobilio kliudytai moteriai teikiama medicininė pagalba.

Kaip nurodė skaitytojas, nelaimė įvyko gegužės 1 d., apie 21.45 val. Pasak vyro, automobilis partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią garbaus amžiaus moterį. Atvykę medikai nukentėjusiąją išvežė į ligoninę.

Anot liudininko, moteris stipriai kraujavo iš pakaušio. Skaitytojas pažymėjo, kad aplinkiniai žmonės greit šoko moteriai padėti, buvo labai pilietiški.

„Eismo įvykyje galimai dalyvavo juodas C klasės „Mercedes-Benz“ automobilis, gan naujų metų“, – patikslino vyras.

Tiesa, Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas naujienų portalą antradienį popiet informavo, kad nurodytoje vietoje pareigūnai tokio įvykio neregistravo.

Naujienų portalą apie įvykį informavo ir Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) gydytoja, kuri vyko į nelaimingo atsitikimo vietą.

„Aplinkiniai ir pati pacientė teigė, kad nukrito pati, viena moteris matė patį kritimą, tikrai joks automobilis nekliudė pacientės. Moteris patyrė galvos sumušimą, taip pat buvo žaizda pakaušio srityje“, – tvirtino gydytoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA