Jubiliejinio „Lietuvos balso“ nugalėtoju išrinktas Anyanya | Kas vyksta Kaune

Jubiliejinio „Lietuvos balso“ nugalėtoju išrinktas Anyanya

„Lietuvos balsas 2023“ nugalėtoju išrinktas Anyanya / „Lietuvos balso“ feisbuko nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko ypatingas renginys – muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ jubiliejinio sezono superfinalas. Jį vainikavo dešimtojo sezono superfinalisto Anyanya Udongwo iš Nigerijos triumfas.

Vakaro metu pasirodė dešimt „Lietuvos balso“ finalistų, kurie žiūrovus stebino tiek įspūdingais soliniais pasirodymais, tiek prikaustančiais dėmesį šou kartu su savo komandos nariais bei mokytojais.

Žiūrovų balsai į superfinalą atvedė keturis „Lietuvos balso“ dalyvius – Anyanya, Sidą, Vakarę bei Beatą Beatričę. Kiekvienas iš jų „Žalgirio“ arenoje atliko po dar vieną pasirodymą, o suskaičiavus žiūrovų balsus, daugiausia simpatijų pelnė Beno komandos dalyvis Anyanya.

Dešimtasis muzikinio projekto nugalėtojas sunkiai tramdė emocijas. Ovacijomis atlikėją palaikė visa „Žalgirio“ arena, emocionaliai į pergalę reagavo vedėjai ir Anyanya šeima.

Kartu su nugalėtojo titulu Anyanya laimėjo ir piniginį prizą – 15 000 eurų. Tiesioginės transliacijos metu nugalėtojas pasidalijo, jog šiuos pinigus skirs padėti Ukrainai.

Anyanya dėkojo Lietuvos žmonėms už begalinį palaikymą ir balsus, kuriuos jie skyrė dainininkui. O šio projekto Anyanya mokytojas Benas Aleksandravičius transliacijos metu palinkėjo, jog viskas jo mokiniui klotųsi taip, kaip šis nori.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA