Kaune tiltą šluoja piko metu: vairuotojai piktinasi dėl spūsčių | Kas vyksta Kaune

Kaune tiltą šluoja piko metu: vairuotojai piktinasi dėl spūsčių

/ Skaitytojo nuotr.

Vairuotojas pateko į spūstį vakariniame aplinkkelyje ir paaiškėjo, jog tai įvyko dėl vykdomų kelio darbų. Anot skaitytojo, kelininkai valė per žiemą susikaupusių dulkių ir smėlio atliekas, tačiau užkliuvo ne patys darbai, o jų vykdymo laikas – piko metas. Darbus atliekanti AB „Kelių priežiūra“ įmonės atstovų teigimu, numatyti darbai itin svarbūs eismo saugumo užtikrinimui ir nėra vykdomi intensyviausiomis dienos valandomis.

„Kodėl tilto apvalymo darbai turi vykti piko metu? Vakar Č. Radzinausko viena tilto pusė (1/2 juostų) buvo apvaloma nuo per žiemą susikaupusių dulkių ir smėlio, o šiandieną kita (1/2 juostų). Abi dienas darbai vykdomi piko metu, todėl susidaro didelės spūstys. Ar tikrai tokie darbai turi vykdomi piko metu?“ – klausė spūstyje užstrigęs vairuotojas.

Susisiekus su AB „Kelių priežiūra“ atsakingais atstovais, šie patikino, jog numatyti darbai yra svarbūs eismo saugumo užtikrinimui, o jie vykdomi ne pačio piko metu.

„Informuojame, kad minėtus darbus atlieka AB „Kelių priežiūra“ darbuotojai. Vykdomi tiltų dangos ir šalitilčių valymo darbai. Šie darbai yra ypatingai svarbūs eismo saugumui užtikrinti. Siekiant išvengti didžiausio eismo piko, darbai pradedami vykdyti apie 8:30 ir baigiami apie 15:30“, – teigė įmonės atstovai.

„Susiurbus esančias sąnašas po žiemos, išvalius vandens surinkimo šulinius – žymiai pagerės eismo saugumas, sumažės dulkių. Rytoj minėti darbai planuojami užbaigti. Dėkojame vairuotojams už supratingumą“, – paaiškino jie.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA