Nepilnamečiui vožęs R. Viršila pateikė savo versiją: jis palietė mane pirmas | Kas vyksta Kaune

Nepilnamečiui vožęs R. Viršila pateikė savo versiją: jis palietė mane pirmas

/ Stopkadras, DELFI nuotr.

Sekmadienį Šilainiuose vykusiame „Jungle King“ kovos menų turnyre kumščius į darbą paleidus nuomonės formuotojui Remigijui Viršilai, medikų pagalbos prireikė nepilnamečiui. Žiniasklaidos duomenimis, sužalotas Ingos Budrienės sūnus – R. Viršila teigia gynęs viešai pažemintą savo orumą.

„Visų pirma, žmonės, policija paėmė mano blaivumą, bus parašyta ataskaitoje. Buvau visiškai blaivus, „Delfis“ kaip visada rašo nesąmones. Toliau, jis mane necenzūriniais žodžiais žemino ir iškvietė į ringą. Aš atėjęs tik pagąsdinau ant juoko, o jis man ištiesęs rankas smūgiavo į nosį.

Aš nežinojau nei kiek jam metų, nes užsidėjęs didžiausius juodus akinius, skarą ir kepurę ant galvos. Nesiteisinu, pasielgiau neadekvačiai, bet manau, kiekvienas save gerbiantis vyras būtų taip pasielgęs, kai yra viešai žeminamas jo orumas ir dar pirmas jis palietė mane. Viską išsiaiškinsime teisme.

Plius, vaikinas su manim šnekėjo, mes pasikalbėjome, atsiprašėme vienas kito. O jo nepilnamečiai draugai, kurie nežinia ką veikė be tėvų po 12-os kieme, iškvietė policiją. Pareigūnams atvykus vaikinas pradėjo vaidinti, kad jam bloga, skauda, nors prieš tai šoko, toliau repavo ir viskas buvo gerai…

Žmonės dažniausiai tik iškarpo vietas, kurios aktualu skandalams sukelti“, – po publikacija apie sekmadienio incidentą „Kauno Oazėje“ socialiniame tinkle komentavo R. Viršila.

Įvykio vaizdo įrašą rasite čia.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) „Kas vyksta Kaune“ pirmadienį patvirtino, kad kovo 12 d., apie 22.50 val., gautas pranešimas apie Baltų prospekte nepilnamečiui (g. 2005 m.) trenkusį vyrą (g. 1991 m.).

Anot pareigūnų, dėl patirtų sužalojimų nepilnametis pristatytas į gydymo įstaigą. Kaip skelbia naujienų portalas 15min.lt, sužalotas vaikinas – verslininkės I. Budrienės sūnus.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 284 str. (viešosios tvarkos pažeidimas). Už tai gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA