„Jungle King“ turnyre Kaune įsiplieskė konfliktas: nuomonės formuotojas R. Viršila sumušė nepilnametį | Kas vyksta Kaune

„Jungle King“ turnyre Kaune įsiplieskė konfliktas: nuomonės formuotojas R. Viršila sumušė nepilnametį sužalotas Ingos Budrienės sūnus

Sekmadienį Kaune vykusiame „Jungle King“ kovos menų turnyre kilo muštynes. Pranešama, kad garsus nuomonės formuotojas Remigijus Viršila smūgiavo galimai nepilnamečiui reperiui.

„Remigijus Viršila smogė nepilnamečiui ir buvo sulaikytas po renginio „Oazėje“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” naktį iš sekmadienio į pirmadienį pranešė skaitytojas.

„Norėjome pranešti, kad „Jungle King“ renginyje, vykusiame Kauno „Oazėje“, kovo 12 dieną apie 23 valandą, garsus nuomonės formuotojas Remigijus Viršila, ne kovos metu, ringe, šio renginio kontekstu „ant scenos“ smūgiavo 17-mečiui. Vaikinui buvo smūgiuota už pasiūlymą ateiti ant scenos, pasakyti porą žodžių arba atlikti improvizacinį repą. Nežinia ar R. Viršila buvo blaivus. Įvykis buvo transliuojamas viešose erdvėse“, – antrino dar vienas kaunietis.

Anot incidentą stebėjusių piliečių, R. Viršilą „Oazėje“ sulaikė pareigūnai.

Papildyta 10.14 val.

Kaip skelbia naujienų portalas 15min.lt, sužalotas nepilnametis – verslininkės Ingos Budrienės sūnus.

„Šis žmogus viešam renginy primušė mūsų nepilnametį sūnų. R. Viršila. Prašau dalinkitės ir blokuokit šį žmogų. Mane jis užblokavo”, – socialiniame tinkle rašė I. Budrienė.

Papildyta 11.19 val.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas patvirtino, kad sulaukė pranešimo, jog kovo 12 d. apie 22.50 val. Kaune, Baltų prospekte, 1991 metais gimęs vyras trenkė nepilnamečiui (g. 2005 m.).

Anot pareigūnų, dėl patirtų sužalojimų nepilnametis pristatytas į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 284 str. (viešosios tvarkos pažeidimas).

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA