Kauniečius pasitinka atsinaujinusi „Eproma“ – vienas seniausių apsaugos sistemų centrų tapo dar pažangesnis | Kas vyksta Kaune

Kauniečius pasitinka atsinaujinusi „Eproma“ – vienas seniausių apsaugos sistemų centrų tapo dar pažangesnis

Kauniečius pasitinka atsinaujinusi „Eproma“ / R. Tenio nuotr.

Namų, biurų ar lauko teritorijų apsauga besirūpinantiems kauniečiams puikiai žinomas apsaugos sistemų centras „Eproma“ pavasarį pasitiko reikšmingai atsinaujinęs. Jau beveik trisdešimt metų Kaune, o vėliau – ir Vilniuje, Klaipėdoje bei Rygoje, veikianti įmonė atveria naujos parduotuvės ir paslaugų centro duris, adresu Savanorių pr. 301. Klientus pasitiks ne tik jau pažįstamais tapę profesionalūs konsultantai, bet ir itin modernus demonstracinis vaizdo stebėjimo sistemų stendas, galimybė dalyvauti mokymuose bei daugybė kitų naujienų.

Ryšys tarp komandos ir klientų – ilgalaikis

Pirmasis „Eproma“ apsaugos sistemų centras duris atvėrė prieš trisdešimt metų – 1993-ųjų rudenį. Savo veiklą pradėjusi Kaune, šiandien „Eproma“ turi ir sėkmingai veikiančius padalinius Vilniuje, Klaipėdoje bei Rygoje. Įmonei, klientų ratui bei jų poreikiams sparčiai plečiantis, Kauno padalinys lankytojus sveikina reikšmingai atsinaujinęs.

„Per šiuos metus sukaupėme didelį ištikimų verslo klientų ratą, įvykdėme daugybę tiek smulkaus ir vidutinio verslo, tiek valstybinės reikšmės projektų. Mūsų įranga puikiai tarnauja daugybės privačių asmenų būstuose. Esame užtikrinti, kad galime realizuoti bet kokio sudėtingumo ir poreikio apsaugos sistemų projektus, tačiau labiausiai džiaugiamės per ilgus veiklos metus sukūrę tokį santykį, jog klientus bei partnerius galime vadinti draugais. Įmonei plečiantis, savo ankstesnes patalpas tiesiog išaugome, norėjosi visapusiško salono atsinaujinimo. Po ilgų paieškų labai džiaugiamės radę poreikius atitikusį pastatą patogioje Kauno vietoje“, – sako „Eproma“ direktorius Darius Kirvaitis.

Naujajame, adresu Savanorių pr. 301 įsikūrusiame centre klientų lauks vaizdo stebėjimo, gaisro bei apsaugos signalizacijų, lauko teritorijų apsaugos, įeigos kontrolės, pasikalbėjimo įrenginių, slaugos iškvietimo ir daugelis kitų pažangiausių sistemų. Pasirinkti tinkamiausią sprendimą namams, verslui ar net pomėgiams padės ilgametę patirtį sukaupusi, daugeliui nuolatinių klientui jau puikiai pažįstama komanda.

Ne tik apžiūrėti, bet ir realiai palyginti

„Daugiausiai dėmesio naujajame salone skyrėme patogiam ir patraukliam apsaugos sistemų išdėstymui, moderniam įrengimui. Ypač naudingas pokytis lankytojams – vaizdo stebėjimo sistemų ekspozicija, kurioje galima realiai ir patogiai išbandyti bei palyginti įvairių vaizdo kamerų veikimą ir galimybes. Klientai gali apžiūrėti tiek sistemų vidines technines detales, tiek išoriškai matomus sprendimus. Pavyzdžiui, judesio ar dūmų daviklius, sirenas, vaizdo kameras“, – sako „Eproma“ vadovas.

Tiesa, centro komanda pastebi, jog šiandien pirkėjams aktualu ne tik techninės savybės, bet ir vizualinis prietaisų išpildymas, jų integraciją į siekiamą sukurti namų ar komercinių patalpų interjerą.

„Normalu, jog kuriant šiuolaikinį interjerą norisi, jog apsaugos įranga taip pat dailiai įsilietų į bendrą vaizdą, derėtų tiek prie eksterjero, tiek prie interjero sprendimų, spalvų. Dėl šios priežasties mūsų asortimente gausu įrenginių, apdovanotų dizaino apdovanojimuose. Naujajame salone siekėme sudaryti patogias sąlygas ir jų eksponavimui. Tiek interjero dizaineriai, tiek savarankiškai būstus įsirenginėjantys asmenys gali palyginti ir išsirinkti labiausiai derančius prietaisus“, – kalbėjo D. Kirvaitis.

Apsilankę moderniame „Eproma“ centre, klientai galės pasitarti ne tik dėl jiems tinkamiausių sprendimų, bet ir dėl jų įrengimo. Centro komanda teikia išsamias bei profesionalias konsultacijas tiek įrangą montuojantiems specialistams, tiek savarankiškai sistemas norintiems įsirengti klientams.

Siekiant atliepti visų lankytojų poreikius, naujajame padalinyje įrengta ir atskira erdvė, kurioje organizuojami „Eproma“ parduodamos įrangos montuotojų mokymai.

Ilgametę patirtis ir dėmesys naujovėms

„Mūsų tikslas – įranga patenkintas klientas. Dėl šios priežasties visuomet stengiamės surasti sprendimą, geriausiai atliepiantį pirkėjo asmeninius poreikius. Parenkame praktiškiausius sprendimus, patariame kaip sutaupyti, ieškome geriausio kainos ir kokybės santykio“, – teigė „Eproma“ direktorius.

Rinkoje jau tris dešimtmečius veikianti ir nuolat auganti „Eproma“ išsiskiria ne tik patirtimi, bet ir įgyvendintų projektų sudėtingumu bei profesionalumu. Visada maloniai ir šiltai klientus pasitinkanti komanda kviečia apsilankyti naujajame įmonės padalinyje, adresu Savanorių pr. 301, Kaune, ir gauti atsakymus į visus, su namų bei komercinių patalpų apsaugos sprendimais susijusius klausimus.

Naujasis centras dirba kiekvieną darbo dieną nuo 8 iki 17 val.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA