Nufilmavo, kaip avariją sukėlęs vairuotojas prieš tai blaškėsi aplinkkelyje | Kas vyksta Kaune

Nufilmavo, kaip avariją sukėlęs vairuotojas prieš tai blaškėsi aplinkkelyje

Aiškėja daugiau detalių apie praeitos nakties tragiškus įvykius, skaitytojai pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti mirtiną avariją sukėlęs „Mercedes-Benz“ automobilis, kuris bando apsisukti magistralėje.

Važiuojant nuo Klaipėdos link Vilniaus, tik pravažiavus Kleboniškio tiltą, buvo užfiksuotas „Mercedes-Benz“ automobilis, kuris sustojo juostoje, kuri skirta sukti į Jonavos gatvę ir pradėjo rodyti kairiojo posūkio signalą.

„Tas mersas tiesiog sustojo vidury autostrados ir laukė kol galės apsisukt ir važiuot prieš eismą. Iš paskos atvažiavę automobiliai nesuprato kas vyksta, tai jį tiesiog apvažiavo. Panašu, kad jis po autostradą taip blaškėsi jau kuris laikas iki kol atėmė nekaltą gyvybę“, – pranešė vaizdo įrašu pasidaliję kauniečiai.

Anot liudininkų, sustojusiam automobiliui kiti automobiliai signalizavo, jog pasitrauktų ar įsijungtų avarinį signalą, kad būtų matomas kelyje, tačiau pasirodo, kad automobilis sugedęs nebuvo, vairuotojas turėjo kitų planų.

Daugiau kauniečių nurodė, jog minėtas „Mercedes-Benz“ automobilis vėliau buvo pastebėtas važiuojantis nuo Savanorių prospekto, užkilo į magistralę A1 ir patraukė prieš eismą Klaipėdos kryptimi.

„Kas vyksta Kaune“ primena, jog vėlų šeštadienio vakarą, Kaune, Islandijos pl., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 99-ame km, automobilis „Mercedes-Benz GL550“, vairuojamas vyro (gim. 1980 m.), važiuodamas prieš eismą atsitrenkė į pirma eismo juosta važiavusį automobilį „BMW 540“, vairuojamą 1961 m. gimusio vyro ir kliudė „Škoda Octavia“ automobilį, kurį vairavo 1992 m. gimęs vyras.

Eismo įvykio metu žuvo „Mercedes-Benz“ ir „BMW“ vairuotojai. „Škoda“ keleivė (gim. 1994 m.) sužalota ir gydoma ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 281 str. 5 d., tačiau tyrimas greičiausiai bus nutrauktas, nes įvykio kaltininkas žuvo. Taip pat bus tiriama ar vairuotojas nebuvo pavartojęs alkoholio ar kitų narkotinių medžiagų, tačiau ekspertizė gali užtrukti iki mėnesio laiko.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA