Policija atskleidžia daugiau detalių apie avariją Kaune, kurioje žuvo du žmonės | Kas vyksta Kaune

Policija atskleidžia daugiau detalių apie avariją Kaune, kurioje žuvo du žmonės

Paaiškėjo daugiau detalių apie tragišką avariją Islandijos plente, kurios metu žuvo du žmonės. Mirtino susidūrimo vietoje specialiųjų tarnybų pareigūnai rado iš automobilių iškritusius žmones, išsilaksčiusias automobilių detales. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, tačiau jis greičiausiai bus nutrauktas.

Policijos departamentas praneše, kad vasario 18 d. apie 22 val. 35 min. Kaune, Islandijos pl., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 99-ame km, automobilis „Mercedes-Benz GL550“, vairuojamas vyro (gim. 1980 m.), važiuodamas prieš eismą atsitrenkė į pirma eismo juosta važiavusį automobilį „BMW 540“, vairuojamą 1961 m. gimusio vyro.

Kauniečiai taip pat informavo, jog minėtas „Mercedes-Benz“ automobilis buvo pastebėtas važiuojant Savanorių prospektu ir pasuko į magistralinį kelią A1 prieš eismą Klaipėdos kryptimi.

DELFI skaitytojai pasidalijo medžiaga, kurioje matyti kaip įvyksta baisus susidūrimas.

Po susidūrimo automobilis „Mercedes-Benz GL550“ trenkėsi į kelio atitvarus ir užsidegė. Automobilis pakibo ant skiriamosios juostos atitvarų.

Kaip praneša Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, iš automobilio „Mercedes-Benz“ buvo iškritęs vairuotojas, kuriam medikai konstatavo mirtį įvykio vietoje.

Paaiškėjo, jog „Mercedes-Benz“ automobilio vairuotoją iš degančio automobilio ištraukė pro šalį važiavę žmonės. Kiti skubo čiupti gesintuvus ir bandė užgesinti kilusį gaisrą. Padėka skiriama visiems nelikusiems abejingais ir prisidėjusiems prie gelbėjimo.

Automobilio „BMW“ vairuotojas taip pat iškrito iš automobilio ir buvo prispaustas, todėl, pasinaudojant hidrauline ir pneumatine gelbėjimo įranga, jis buvo išlaisvintas, tačiau medikai jam taip pat konstatavo mirtį.

Per eismo įvykį sužalota automobilio „Škoda Octavia“ keleivė (gim. 1994 m.), ji gydoma ambulatoriškai.

Iš automobilių liko metalo laužas. Iš „BMW“ automobilio, už kelių metrų buvo iškritęs variklis, pavarų dėžė, automobilių detalės pabiro po kelią.

Avarijos metu iš „BMW“ automobilio iškrito variklis / D. Biržiečio nuotr.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Kaip nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos poskyrio atstovė Reda Zarauskienė, tyrimas greičiausiai bus nutrauktas, nes pats įvykio kaltininkas žuvo įvykio metu.

Po eismo įvykio buvo uždarytas eismas magistralėje Klaipėda-Kaunas-Vilnius, o eismas atnaujintas 2.35 val. nakties, kai buvo sutvarkyta eismo įvykio vieta.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Kur kreiptis emocinės (psichologinės) pagalbos

Emocinės pagalbos tarnyba Kontaktai
„Jaunimo linija“ 8 800 28888
(visą parą)
www.jaunimolinija.lt
„Vaikų linija“ 116 111
Kasdien 11:00 - 23:00
www.vaikulinija.lt
„Linija Doverija“
paaugliams ir jaunimui
(parama teikiama rusų kalba)
8 800 77277
II - VI 16:00 - 20:00
(išskyrus valstybės švenčių dienas)
„Pagalbos linija moterims“ 8 800 66366
(visą parą)
pagalba@moteriai.lt
„Vilties linija“ suaugusiems 116 123
(visą parą)
www.viltieslinija.lt
vilties.linija@gmail.com
​„Tu ne vienas“ pagalbos linija www.tunevienas.lt
„Sidabrinė linija“
draugystė, bendravimas ir pagalba telefonu garbaus amžiaus žmonėms
8 800 80020
Darbo dienomis 8:00 - 20:00
www.sidabrinelinija.lt
pasikalbekime@sidabrinelinija.lt
Krizinio nėštumo centras
Nemokama pagalba teikiama gyvai, telefonu, internetu. Priklausomai nuo pagalbos poreikio, pagalbą teikia šie specialistai: psichologai, teisininkai, socialiniai darbuotojai, ginekologai, dulos, žindymo specialistės.
Pagalba galima visoje Lietuvoje.
+370 603 57912
Darbo dienomis 09:00 - 17:00
www.neplanuotasnestumas.lt
pagalba@neplanuotasnestumas.lt
Krizių įveikimo centras
Skubi, nemokama ir anonimiška psichologinė pagalba išgyvenantiems psichologinę krizę.
+370 640 51555
Darbo dienomis 16:00 - 20:00
Šeštadieniais 12:00 - 16:00
www.krizesiveikimas.lt
info@krizesiveikimas.lt
Facebook Messenger
Skype susirašinėjimas
Skype skambutis
Mobilioji psichologinių krizių įveikimo komanda
Nemokama pagalba organizacijoms ir šeimoms, įvykus kriziniams atvejams (po savižudybės, žmogaus mirties, dingimo, avarijų ir t.t.). Konsultuoja įmonių vadovybes gyvai ar nuotoliu.
1815
kriziukomanda.lt
Programėlė „Pagalba Sau“ ne tik padeda stebėti savo būseną, bet ir suteikia informaciją, kur kreiptis ar nukreipti kitą, prireikus pagalbos.
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA