Ketvirtadienį į Mykolo paiešką kviečiami kauniečiai su dronais | Kas vyksta Kaune

Ketvirtadienį į Mykolo paiešką kviečiami kauniečiai su dronais

Archyvo ir socialinių tinklų nuotr, / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Nuo sekmadienio intensyviai vykstančios Mykolo Davidonio paieškos vis dar bevaisės. Neprarandant vilties, trečiadienio pavakarę socialinėje erdvėje pasidalinta pagalbos prašymu – ketvirtadienį prie paieškos kviečiami jungtis Kauno ir Elektrėnų gyventojai, turintys dronus ir galimybę prisijungti.

„ELEKTRĖNAI IR KAUNAS prašome JŪSŲ pagalbos, kas turite droną ir galimybę pasijungti į paiešką, planas ryt judėti upės vaga nuo Elektrėnų pusės link Vilniaus“, – rašoma specialiai sukurtoje Mykolo paieškai „Facebook“ grupėje.

Įrašas socialinio tinklo „Facebook“ „Mykolo paieškos“ grupėje

Mykolo paieškos viešoje grupėje pabrėžiama ir tai, kad planuojant savanorišką paiešką būtina remtis žemėlapiu ir stengtis ieškoti tose vietose, kurios dar nėra jame pažymėtos. Paieškos žemėlapį galite matyti čia:

Taip pat vykdant savarankišką paiešką svarbu užpildyti specialią formą.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad 15-metis Mykolas be žinios dingo šeštadienį, kuomet į namus negrįžo po draugo gimtadienio. Artimieji kreipėsi į policijos pareigūnus, kai jiems nepavyko susisiekti su paaugliu telefonu.

Į visuomenę kreipėsi ir dingusio nepilnamečio mama. Ji prašė bet kokios informacijos, galinčios padėti surasti sūnų.

Nors paieškos vyksta Vilniuje, pirmadienio pavakarę viešoje „Facebook“ grupėje pasirodė merginos iš Kauno vaizdo įrašas – ji prie paieškos prisijungė atvažiavusi į Vilnių iš Kauno su savo apmokytu šunimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA