Buvusi „Olialia pupytė“ M. Bui skiriasi su Kauno „agurkinių“ vadeiva? | Kas vyksta Kaune

Buvusi „Olialia pupytė“ M. Bui skiriasi su Kauno „agurkinių“ vadeiva?

Lrytas.lt 2023/01/19 20:04
Marina Bui ir Saulius Velečka / DELFI nuotr.

2015-ųjų rugpjūtį Vilniaus tardymo izoliatoriuje už Kauno agurkinių nusikaltėlių gaujos lyderio Saulios Velečkos ištekėjusi Marina Bui pranešė apie pasikeitusį statusą. „Instagram“ istorijose Marina užminė mįslę apie skyrybas: „Oficialiai išsiskyrusi“.

Ši žinia – netikėta. Dar prieš kurį laiką Marina teigė, kad lauks savo vyro laisvėje. 2017-aisias jiedu susilaukė dukros.

2015-ųjų rugpjūčio pabaigoje į kalėjimą M. Bui atvyko pasipuošusi kuklia baltos spalvos suknele, kuri atidengė moters pečius. Santuokos ceremonijai ji pasirinko gana kuklią, į kuodą susuktų plaukų šukuoseną ir minimalistinį makiažą.

Tuomet M. Bui savo socialinio tinklo paskyroje buvo viešai pranešusi, kad išteka, tačiau vėliau ji savo žinutę ištrynė ir informaciją apie vestuves neigė – neva ten melaginga paskyra.

Agurkinių vadeivą su M. Bui supažindino buvęs gaujos narys Aurelijus Perminas, pravarde Šūdmaišis. Jis tuo metu draugavo su kita šios grupės nare Skaiste Steikūnaite.

Kai S. Velečka su savo žmona ir vaikais važiuodavo pailsėti į kalnus, pasikviesdavo ir A. Perminą su S. Steikūnaite. Kalbama, kad per vieną tokią kelionę S. Steikūnaitė ir pažadėjo S. Velečkai supažindinti su M. Bui.

Tuomet S. Velečka ir A. Perminas buvo skirtingose barikadų pusėse. Už bendradarbiavimą su teisėsaugos pareigūnais A. Perminas buvo atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės. Pirmieji romantiški S. Velečkos ir M. Bui susitikimai įvyko dar tuo metu, kai Agurkinių lyderis gyveno su žmona Lina.

Važiuodamas tvarkyti gaujos reikalų į užsienį S. Velečka kartu pasiimdavo ir M. Bui. Sulaikius Agurkinius pirmosiomis savaitėmis žmona rūpinosi S. Velečka – važinėjo į pasimatymus, tarėsi su advokatais. Bet paaiškėjus, kad jos vyras ilgai neišvys laisvės, jausmai ėmė slopti.

Ji pirmoji pareiškė norinti skirtis. Atrodė, kad M. Bui neišgąsdino laukiantys ilgi išsiskyrimo metai. Nors iki tol pareigūnai neleido jiems susitikti akis į akį ir tekdavo bendrauti per stiklą – buvusi dainininkė atvykdavo į kiekvieną pasimatymą.

2014-aisiais per Valentino dieną M. Bui mylimajam surengė staigmeną. Prieš Lukiškių kalėjimo kameros, kurioje įkalintas S. Velečka, langus ji pripūtė ir į dangų paleido daugybę meilę simbolizuojančių širdelės formos balionų.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA