Knygos „Viskas dėl angliavandenių“ pristatymas | Kas vyksta Kaune

Knygos „Viskas dėl angliavandenių“ pristatymas

Organizatorių nuotr.

Sausio 10 d., antradienį, 19 val. kviečiame į Živilės Povilaitytės-Buzaitės knygos „Viskas dėl angliavandenių“ pristatymą Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus muzikos salėje. Renginio metu turėsite išskirtinę galimybę išgirsti knygos gimimo istoriją, susipažinti su autore ir maloniai praleisti laiką tarp tvarų sveikatingumą mėgstančių bei jo ieškančių žmonių.

„Viskas dėl angliavandenių“ – nauja ir ambicinga knyga apie bene dažniausiai žmones ištinkančią bėdą – nenumaldomą norą valgyti bei dėl to augantį svorį. Remdamasi asmeninėmis autorės patirtimis bei šiuolaikinių medicininių tyrimų analize, knyga pateikia daugybę akis atveriančių faktų, kaip per pastaruosius dešimtmečius globaliai įsivyravusi mityba tiesiogiai įtakoja apvalėjančias suaugusiųjų ir vaikų kūno formas, kelia priklausomybę, taip žalodama mūsų fizinę bei psichinę sveikatą.

„Viskas dėl angliavandenių“ – tai knyga, kuri aiškiai pasako, kodėl mes nesiliaujame valgę ir auginę kūno svorį. O visų svarbiausia, ji duoda neįkainojamų patarimų, kaip efektyviai perimti kontrolę į savo rankas bei užsitikrinti gerą savijautą kartą ir visiems laikams! Plėsti sąmoningų, savimi pasitikinčių, sveikų žmonių gretas – tai pagrindinis knygos tikslas.

Ž. Povilaitytė-Buzaitė – žurnalistė bei verslininkė, norinti su visais pasidalinti savo sėkmės istorija, kaip jai pavyko įveikti nuo paauglystės kankinusį iššūkį – nenumaldomą norą valgyti.

„Skaitydama knygas, analizuodama mokslinius straipsnius ir tyrimus, nuolat ieškojau atsakymų, kaip emociniai, fiziniai, ekonominiai bei socialiniai veiksniai prisidėjo prie mane kankinusio įkyraus alkio, svorio svyravimų ir sveikatos sutrikimų. Šių žinių dėka išmokau nebepersivalgyti, bet pavalgyti, nebekovoti su kilogramais, bet juos kontroliuoti. Todėl drąsiai galiu pasakyti, jei man pavyko – neabejotinai lengvai pavyks ir jums!“ – teigia autorė.

Remdamasi asmenine patirtimi bei moksliniais tyrimais, Živilė dalijasi receptu, kaip susidraugauti su maistu, užkirsti kelią antsvoriui bei lėtinėms ligoms. Rūpinimasis savimi galų gale gali tapti džiuginančiu ir visus įkvepiančiu gyvenimo būdu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA