Kauniečių veiduose šypsenos: sulaukė miškininkų ir pareigūnų staigmenos | Kas vyksta Kaune

Kauniečių veiduose šypsenos: sulaukė miškininkų ir pareigūnų staigmenos

Prevencinė akcija Eglutė

Penktadienio vidurdienį Karaliaus Mindaugo prospekte vyko prevencinė akcija „Eglutė“. Sustabdytų transporto priemonių vairuotojams miškininkai ir Kauno apskrities pareigūnai įteikė Valstybinių miškų urėdijos išaugintą kalėdinį medelį.

Toks neįprastas reidas kauniečiams kėlė šypseną, simbolinę eglutę noriai priglaudė kiekvienas vairuotojas. Penktadienį 12-13 valandomis K. Mindaugo pr. išdalinta kelios dešimtys eglučių.

„Didžiausios metų šventės jau čia pat, tad namų jaukumui sukurti norime padovanoti tikrų, natūralių eglių, užaugintų įmonės medelynuose. Kartu su Lietuvos policijos pareigūnais skatiname laikytis taisyklių lankantis miške – kirsti eglaites ar jų šakas draudžiama, jas įsigyti galima prekybos vietose. Šią akciją vykdome jau antrus metus iš eilės, jos paskirtis – prevencinė, norime priminti žmonėms apie taisykles miške ir keliuose bei pasidalinti Kalėdų džiaugsmu, dovanojant kiekvienam vairuotojui po eglutę“, – sakė Valstybinių miškų urėdijos vadovas Valdas Kaubrė.

Kaip jau rašyta, policijos pareigūnų ir miškininkų ekipažai penktadienį prevencinius veiksmus vykdys prie įvažiavimų į miškus – kalėdinės eglutės miško lankytojams bus dalinamos šalia Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA