Autobusus į Kauną atgabenę turkai turėjo gerą treniruotę: neįveikė slidaus kalno (video) | Kas vyksta Kaune

Autobusus į Kauną atgabenę turkai turėjo gerą treniruotę: neįveikė slidaus kalno (video)

Vėlų antradienio vakarą autobusus keleivių pervežimo bendrovei „Kautra” pristatyti turėjusiems turkams Kaune kilo nemažai iššūkių. Neįveikę slidaus Prancūzų gatvės kalno, vilkikai vienas po kito leidosi atbulomis.

„Turkai atvežė naujų „Temsa” autobusų UAB „Kautrai”, bet truputį pasiklydo ir visas karavanas patraukė L. Ivinskio gatve, tolyn nuo UAB „Kautra”. O kadangi sniego paskutinėmis dienomis panašu, jog netrūksta, tai karavanas neįveikė Prancūzų g. kalno.

Apsisukt su fūrom čia nėra kaip, todėl atbulas važiavo visas karavanas L. Ivinskio g. iki sankryžos su Geležinkelio g. Na, turkai apsiturėjo neblogą treniruotę mūsų rajone. Viskas baigėsi be didesnių įvykių, tik kamštis lygioj vietoj. Įdomu, dėl turkiškų padangų ar dėl „gerai” nuvalyto kelio Prancūzų g. kalnas turkams tapo neįveikiama kliūtis?” – prierašu prie vaizdo įrašo dalijosi kaunietis.

Vyro teigimu, slidžioje Prancūzų g. barstytuvas pasirodė tik po vidurnakčio.

„Ar toks planas buvo, ar gavo garsinės motyvacijos dėl neprižiūrimo kalno?” – retoriškai klausė kaunietis.

„Kautros” Marketingo vadovas Justinas Vadluga naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” patvirtino, kad vaizdo įraše užfiksuoti autobusai iš tiesų skirti „Kautrai”.

„Taip, tai yra „Kautros” elektriniai „Temsa MD9 ElectriCITY” autobusai. Buvo atvežti iš gamyklos Turkijoje. Į juos bus sudėta reikalinga įranga, taip pat atitinkamai apipavidalinti ir toliau keliaus į Druskininkus, kur dirbs aptarnaujant keleivius mūsų pietinio kurorto maršrutais”, – teigė J. Vadluga.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA