Apsipirkti Lenkijoje šiandien nepavyks | Kas vyksta Kaune

Apsipirkti Lenkijoje šiandien nepavyks

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Dėl blogų oro sąlygų Lenkijos Respublikos pasienyje uždarytas eismas, praneša Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

„Dėl to eismas A5 kelyje, važiuojant iš Lietuvos į Lenkijos Respublikos pusę, taip pat uždarytas, formuojasi spūstys. Šiuo metu sunkiasvorių ir lengvųjų automobilių eilė siekia Kalvarijos sav., Kalvarijos miesto ribas”, – informuoja komisariatas.

Vykstantys „Via Baltica” keliu raginami rinktis kitą kelią.

Keliuose pirmadienį eismo sąlygos išlieka sudėtingos dėl snygio ir pustymo, įspėja Automobilių kelių direkcija.

9 val. duomenimis, eismo sąlygos yra sudėtingos beveik visoje Lietuvoje. Sąlygos vairavimui ypač prastos Ignalinos, Pakruojo ir Plungės rajonuose.

Šalyje valstybinės reikšmės kelių dangos – slidžios, su pažliugusio ar puraus sniego provėžomis, kurios daug kur siekia 10–15 centimetrų. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje išlieka provėžoti, slidūs, vietomis padengti prispausto, pažliugusio ar puraus sniego sluoksniu siekiančiu iki 20 centimetrų.

Zarasų apylinkėse rajoniniai keliai yra sunkiai pravažiuojami.

Pasak kelininkų, didžiojoje šalies dalyje – snygis ir pustymas, vakarų Lietuvoje vietomis – smarkus. Kėdainių rajone – lijundra, Anykščių ir Trakų rajonuose – dulksna. Oro temperatūra siekia nuo 2 iki 5 laipsnių šalčio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA