Jaunimu rėmęsis „Žalgiris“ neturėjo daug vargo su „Pieno žvaigždėmis“ | Kas vyksta Kaune

Jaunimu rėmęsis „Žalgiris“ neturėjo daug vargo su „Pieno žvaigždėmis“

L. Žemgulio nuotr.

Be dalies pagrindinės komandos krepšininkų rungtyniavęs Kauno „Žalgiris“ (11/1) iškovojo dar vieną pergalę šio sezono „Betsafe–LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 84:61 (19:14, 21:18, 21:13, ) įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (3/8).

Trijų minučių atkarpą susitikimo pradžioje žalgiriečiai pralaimėjo 0:7, bet tada du baudų metimus realizavo ir dvitaškį pataikė Arnas Butkevičius, baudos metimą pridėjo Kevarriusas Hayesas, o Keenanas Evansas įmetė dvitaškį su varžovo pražanga – 8:9. A.Butkevičius pataikė iš toli, o Laurynas Birutis ir Edgaras Ulanovas pelnė po keturis taškus – 19:14.

L. Birutis pasižymėjo dėjimu iš viršaus, o per pusę kėlinio Dovydas Giedraitis blykstelėjo septyniais pelnytais taškais – 28:25. Du taškus su varžovo pražanga įsirašė K. Hayesas, dvitaškį įmetė ir Rolandas Šmitas, po du baudų metimus sumetė K.Evansas ir pirmuosius savo taškus „Betsafe–LKL“ pelnęs Kajus Kublickas, o A. Butkevičius smeigė tritaškį – 40:32.

K. Evansas pataikė iš toli, du dvitaškius įmetė L. Birutis, Tyleris Cavanaugh pelnė penkis taškus ir kauniečių pranašumas išaugo iki dviženklio – 52:40. Nuo baudų metimo linijos kartą taikliai metė A. Butkevičius, keturis taškus iš eilės sumetė D. Giedraitis, K. Kublickas dvitaškiu pelnė taškus ir iš žaidimo, o dėjimu ketvirtį užbaigė K. Hayesas – 61:45.

R. Šmitas įdėjo iš viršaus, keturis taškus surinko Motiejus Krivas, du taškus pridėjo E. Ulanovas, o K. Evansas įmetė iš toli – 72:53. E. Ulanovas sumetė du baudų metimus, dar aštuonis taškus įsirašė M. Krivas, o dvitaškiu pergalę įtvirtino L. Birutis – 84:61.

„Žalgiris“: M. Krivas 12 (5 atk. kam.), L. Birutis 12 (9 atk. kam.), D. Giedraitis 11 (4 rez. perd.), K. Evansas 11 (5 rez. perd.), A. Butkevičius 11 (7 atk. kam.), E. Ulanovas 8 (6 rez. perd.), K. Hayesas 6 (7 atk. kam.), T. Cavanaugh 5, K. Kublickas 4, R. Šmitas 4, L. Lelevičius 0.

„Pieno žvaigždės“: M. Pacevičius 20, I. Vaitkus 9.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA