Svarbią žinią paskelbęs V. Matijošaitis atsidūrė pas Kauno medikus | Kas vyksta Kaune

Svarbią žinią paskelbęs V. Matijošaitis atsidūrė pas Kauno medikus

Lrytas.lt 2022/12/07 13:06
Visvaldas Matijošaitis / R. Tenio nuotr.

Atostogų metu pranešęs apie ketinimus dalyvauti 2023-ųjų kovą vyksiančiuose rinkimuose Kauno meras Visvaldas Matijošaitis dar nekibo į darbus visa jėga – kreipėsi į medikus.

Oficialioje V. Matijošaičio darbotvarkėje nurodyta, kad jam suteiktas nedarbingumas. Taip nutiko antrą kartą nuo lapkričio pradžios.

Kauno mero patarėjas Tomas Jarusevičius tikino, kad dėl V. Matijošaičio sveikatos smarkiai nerimauti nereikia – jam atliekami planiniai sveikatos patikrinimai ir netrukus meras grįš į darbo kabinetą.

Mero darbotvarkė / „Kas vyksta Kaune” nuotr.

Praėjusią savaitę V. Matijošaitis atostogavo ir buvo trumpam išvykęs į užsienį. Atostogų metu jis paskelbė, kad kitąmet vyksiančių rinkimų metu sieks trečiosios kadencijos.

2016-ųjų liepą V. Matijošaičiui, kuriam dabar 65-eri, Kauno klinikose atlikta širdies kraujagyslių oiperacija. Jos metu suformuotos dvi aortos ir vainikinių arterijų jungtys, atlikta dviejų vožtuvų plastika – koreguoti aortos ir dviburis vožtuvai.

Po šios operacijos V. Matijošaitis atsisakė vieno žalingo įpročio – neberūko, taip pat tikino nuolat besilankantis pas medikus, kur atliekami tyrimai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA