Kauno „Akropolis“ kviečia į Kalėdų mugę: dovanų ras net ir didžiausi gurmanai | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolis“ kviečia į Kalėdų mugę: dovanų ras net ir didžiausi gurmanai

/ Organizatorių nuotr.

Pasidairyti dovanų, pasisemti šventinio įkvėpimo ir pajusti artėjančių Kalėdų nuotaiką. Visa tai, kaip ir kasmet, siūlo Kauno „Akropolyje“ prasidėjusi kalėdinė mugė, lankytojų lauksianti iki gruodžio 23 dienos. Mugėje bus galima rasti itin gausų išskirtinių dovanų asortimentą ir pasisemti idėjų Kalėdų staigmenoms. Ši jau tradicija tapusi kalėdinė mugė kasmet yra gausiai lankoma kauniečių ir miesto svečių, o renginio nekantriai laukė tiek Kauno „Akropolio“ lankytojai, tiek ir prekybininkai.

Kiekvienos Kalėdos kelia didžiulį džiaugsmą, tačiau jas neretai lydi ir amžinas klausimas – kuo nestebinti artimuosius per šventes? Išspręsti šį galvosūkį kviečianti Kauno „Akropolio“ kalėdinė mugė ragina šventes pasitikti be rūpesčių ir su didžiausiu malonumu.

Todėl renginio lankytojams prekybininkai paruošė išties gausų šventinių dovanų asortimentą. Atvykę į mugę, jos svečiai galės išsirinkti, ko tik širdis geidžia. Dovanų mugėje ras net ir didžiausi gurmanai. Jie galės įsigyti lietuvių gamintojų prieskonių, puikiai tinkančių mėgstantiems Azijos, Afrikos, Europos ir Amerikos šalių virtuves bei rinktinės arbatos smaližiams ar klasikinių skonių mylėtojams. Taip pat lankytojams prekeiviai pasiūlys natūralios ir ekologiškos, rankų darbo tyrės, uogienės.

Kauno „Akropolio“ Kalėdų mugė / Organizatorių nuotr.

Smagurius sužavės ir pieniškos karamelės desertai, liofilizuotos natūralios uogos bei vaisiai. Prekybininkai mugėje pasiūlys ir rinktinį lietuvišką medų, tyro vaško žvakes, o ieškantys prekių grožiui ar namams, galės įsigyti aukščiausios kokybės eterinių aliejų, natūralios kosmetikos, muilų, prausiklių, kūno priežiūros priemonių. Taipogi – kvepiančių dekoracijų, kurios asmeninei namų erdvei suteiks jaukumo ir netgi nuramins.

Tuo metu norintys artimuosius pradžiuginti stilingomis dovanomis, kviečiami pasidairyti po namų dekoro gaminius, pagamintus Lietuvoje. Tai puošnios staltiesės, stalo takeliai, kiti stilingi tekstilės kūriniai. O tie, kurie po eglute svajoja rasti aksesuarų, galės džiaugtis madingais papuošalais ar išskirtinėmis kojinėmis.

Kauno „Akropolio“ valdytojos Brigitos Kuodytės teigimu, šioje kalėdinėje mugėje šiemet, kaip ir kasmet, paruoštos dovanos visiems skoniams bei norams.

„Šventinės staigmenos yra viena tų priežasčių, kodėl taip laukiame Kalėdų. Žinoma, ši šventė dovanoja ir artumą, ypatingą nuotaiką, džiaugsmą būti su brangiausiais žmonėmis, tačiau nuoširdžiai išrinktos, su meile įteiktos dovanos taip pat yra svarbi kalėdinio stebuklo dalis. Kasmet savo lankytojams siūlome išties gausų pačių įvairiausių Kalėdų staigmenų asortimentą, kurį galima įsigyti prekybos centre esančiose parduotuvėse, o mūsų erdvėse vykstanti mugė jį puikiai papildo. Todėl kviečiu į šią gražią, jau tradicija tapusią mugę, kur ne tik išsirinksite dovanas, bet ir pajusite tą ypatingą kalėdinę dvasią“, – sako B. Kuodytė.

Kauno „Akropolio“ Kalėdų mugė / Organizatorių nuotr.

Kalėdinių laikotarpiu prekybos ir pramogų centro lankytojus džiugins ne tik kalėdinė mugė, bet ir bendrose erdvėse prekybos salelėse įsikūrę prekybininkai. Pastarieji taip pat pasiūlys ne vieną dovanų idėją – čia bus galima rasti tiek Lietuvoje pagamintų namų kvapų, žvakių, kalėdinių žaisliukų ir dekoracijų, natūralių šilko gaminių, tiek arbatų, prieskonių mišinių ir įvairių pagardų bei skanėstų. Vertinantys Lietuvos gamintojų vilnos gaminius, galės įsigyti pirštinių, kojinių, šalikų ir kitų aksesuarų.

Nemokama kalėdinė mugė vyksta nuo lapkričio 17 iki gruodžio 23 dienos, Kauno „Akropolio“ 1-ajame aukšte, prie Griunvaldo išėjimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA