Kauno savivaldybės administruojamame puslapyje – gluminanti žinutė | Kas vyksta Kaune

Kauno savivaldybės administruojamame puslapyje – gluminanti žinutė

R. Tenio ir "Facebook" nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

Praėjusią savaitę kauniečių aptarnavimo centro, kuris apima visas Kauno miesto savivaldybės įmones, socialinio tinklo „Facebook” paskyroje pasidalinta gluminančia žinute. Kauniečius pasiekė raginimas burtis į dar vieną protesto akciją.

Trečiadienį kauniečiai apstulbo viešoje erdvėje pamatę „Mano Kaunas” aptarnavimo centro žinutę. Istorijų skiltyje į eterį išstojo anksčiau prieš vakcinaciją ir pandemijos valdymo priemones pasisakęs nuolatinis protesto akcijų dalyvis Grafas Liutkevičius.

„Mano Kaunas” pasidalintame vaizdo įraše gyventojai raginami šių metų gruodžio 12 dieną rinktis prie Seimo ir dalyvauti visuotiniame Lietuvos proteste-mitinge.

Protestas esą bus nukreiptas prieš vykdomą valdžios politiką, žmonių skurdinimą, verslo žlugdymą, valstybės griovimą, lietuvių emigraciją bei Konstitucijos laužymą. Pranešime tvirtinama, kad po šio protesto piliečiai pamatys realų rezultatą – neatidėliotiną elektros kainų sumažinimą.

„Mano Kaunas” paskyra / „Facebook” nuotr.

Dėl šio nesusipratimo į Kauno miesto savivaldybę kreipėsi patys kauniečiai, jų teigimu, vos tik pasiteiraus apie vaizdo įrašą, šis buvo pašalintas.

Tuo metu Kauno miesto savivaldybės Ryšių su visuomenes skyriaus specialistė Živilė Masytė naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” tvirtino, kad pasidalintas įrašas neatitinka miesto įvaizdžio bei savivaldybės požiūrio.

„Vos puslapio administratoriui tai pastebėjus – jis pašalintas. Aiškinamės, kokiomis aplinkybėmis, kas ir kodėl pasidalijo šia informacija bei imamės visų veiksmų, kad tokios situacijos ateityje nepasikartotų”, – komentavo Ž. Masytė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA