Išsiskyrė atlikėjas R. Daškevičius-Remis ir šokėja S. Kačenauskaitė: niekas nesitiki, kad tokia išdavystė įvyks būtent tau | Kas vyksta Kaune

Išsiskyrė atlikėjas R. Daškevičius-Remis ir šokėja S. Kačenauskaitė: niekas nesitiki, kad tokia išdavystė įvyks būtent tau

delfi.lt 2022/10/03 09:07
Remigijus Daškevičius-Remis ir Svajūnė Kačenauskaitė / Instagram, Igno Gaižausko nuotr.

Kelerius metus vienas kitam šiltus jausmus puoselėję šokėja Svajūnė Kačenauskaitė ir atlikėjas Remigijus Daškevičius-Remis pasuko skirtingais keliais, praneša Delfi.

Kad išsiskyrė su R. Daškevičiumi-Remiu, S. Kačenauskaitė patvirtino Delfi. Mergina teigė plačiai komentuoti situacijos nenorinti, vis dėlto užsiminė, kad patyrė išdavystę.

„Šiuo metu jaučiuosi lyg išgyvenčiau dvigubas skyrybas. Per pastaruosius kelerius metus mes visi sukūrėme gražius santykius iš kurių gimė draugystė, pasitikėjimas ir begalinė meilė. Niekas nesitiki, kad tokia išdavystė įvyks būtent tau.

Toliau nenorėčiau komentuoti, nes man reikia daugiau laiko, kad suvokčiau šią situaciją. Remigijus ir mano buvusi geriausia draugė visada norėjo daugiau dėmėsio ir sėkėjų socialiniuose tinkluose, tai tikiuosi, kad jų troškimas išsipildys“, – Delfi sakė S. Kačenauskaitė.

Primename, kad anksčiau laidoje „Nepatogūs klausimai“ R. Daškevičius-Remis yra pasakojęs, kad su S. Kačenauskaite susipažino filmuodamas vaizdo klipą.

„Paskui bendravome protarpiais – jeigu kokie nors reikalai ar panašiai. Ir tada buvo M.A.M.A koncertas, aš norėjau, kad mano dainai „Mamasita“ būtų šokėja. Kadangi žinojau, kad Svajūnė šokėja, pagalvojau – gal reikia ją pakviesti. Nuo to laiko ėmėme vis labiau bendrauti. Vieną vakarą sakau, o, kaip šeštoj kasėj, delnai prakaituoja, – „na, tai aš norėčiau, kad būtum mano panelė“, – yra pasakojęs R. Daškevičius-Remis.

Atlikėjas tuo metu nevengė savo širdies draugei žarstyti komplimentus, teigė, kad ji – išskirtinio grožio mergina.

„Galiu pasakyti tiek, kad man patinka gražios moterys, o Svajūnė yra labai graži. Visa paslaptis čia ir yra, – teigė laidos svečias. – Aš jaučiuosi įsimylėjęs. Manau, kad ji – ta vienintelė. Aišku, gyvenimas labai nenuspėjamas, bet norisi likti romantiku“, – yra sakęs R. Daškevičius-Remis.

Pirmą kartą viešumoje reperis ir šokėja užfiksuoti dar per M.A.M.A apdovanojimus. Netrukus su žavia tamsiaplauke, vardu Svajūnė, Remis buvo pastebimas vis dažniau, pavyzdžiui, juodu anksčiau įamžino ir sostinės praeivius fiksuojantis fotografas Vincas Alesius. Tiesa, šiltų jausmų jaunuoliai neslėpė ir socialiniuose tinkluose.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA