Skandalingieji „Flying Saucer Gang“ pristato naują dainą ir vaizdo klipą filmuotą Kaune | Kas vyksta Kaune

Skandalingieji „Flying Saucer Gang“ pristato naują dainą ir vaizdo klipą filmuotą Kaune

Viena skandalingiausių šalies muzikos grupių „Flying Saucer Gang“ gerbėjams pristato naują muzikinę premjerą. Kūrinyje ir vaizdo klipe „Pasaka“ žinomi broliai Remigijus Daškevičius – Remis Retro ir Germanas Daškevičius – Gamka įsileido į savo pasaką, kurioje, kaip teigia kūrėjai, galima pamatyti ir grupės ištakas.

Pasakodami apie dainos prasmę, žinomi dainininkai neabejoja – tai kūrinys apie gyvenimo tikslus ir pastangas juos pasiekti, teigiama organizacijos M.A.M.A. pranešime žiniasklaidai.

„Pasaka yra daina apie ilgą laiką kurtus planus. Apie tai, kaip į juos buvo dedamos viltys, darbai, noras, laikas, tobulėjantys sugebėjimai. Galiausiai, kaip pasidaro malonu ir gera, kai pavyksta išgauti norimą rezultatą. Taip pat „Pasaka“ apie tai, kad jau supratome, kas esame, žinom savo tikslus ir turim savo užvaldytą teritoriją, kurią plečiame kiekvieną dieną“, – apie šiandien pristatomą kūrinį pasakoja Remis.

Viename iš Kauno rajonų nufilmuotame muzikiniame vaizdo klipe, atlikėjai mėgaujasi naktiniu gyvenimu. Pasak „Flying Saucer Gang“ narių, tai gatvės, kuriose jie užaugo.

„Minimalistinis vaizdo klipas. Jau ne vienerius metus susidirbę su savo artimais draugais ir filmavimo komanda „Bread Bakers“, šį kartą nusprendėme viską minimalizuoti ir tiesiog praleisti vakarą Kaune su gera muzika, suktinėmis ir kamera. Viskas pilnai nufilmuota gatvėse, kuriose mes užaugome, susipažinome su įvairiais žmonėmis, kūrėm muziką ir lavinome savo sugebėjimus. Šis klipas – tai tam tikras omažas į FSG atsiradimo ištakas – tai grįžimas prie savo šaknų“, – apie vaizdo klipą pasakoja kūrėjai.

Atlikėjai atskleidžia ir artimiausius savo karjeros planus. Jau visai netrukus atlikėjams pristatys dar vieną singlą, kuris bus iš netrukus pasirodysiančio grupės albumo.

„Labai greitai atkeliauja dar vienas didelio galingumo singlas, o vėliau ir ilgai lauktas bei pranašautas albumas. Seniai žadėjom, ilgai kūrėm, kaupėm ir sukaupėm. Dabar atėjo laikas parodyti! “, – intriguoja „Flying Saucer Gang“ narys Gamka.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA