Be stogo Sargėnuose likę žmonės prašo kauniečių pagalbos | Kas vyksta Kaune

Be stogo Sargėnuose likę žmonės prašo kauniečių pagalbos

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio vakarą ugniagesiai skubėjo į Sargėnus, kur užsidegė gyvenamojo namo stogas. Ugnis sunaikino viršutinę pastato dalį, sulieti žmonių daiktai. Bėdos užklupti gyventojai ieško patikimų stogdengių ir prašo finansinės paramos.

„Sudegė mūsų namų trečias aukštas ir stogas. Deja, namai nebuvo drausti. <...> Sunaikinti rudens ir žiemos sezonų drabužiai, šildytuvai, kitų aukštų parketas, kambarių lubos“, – sekmadienį nupasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jo žiniomis, gaisras galėjo kilti dėl elektros instaliacijos arba netvarkingo kamino. Vyras visus galinčius paremti prašo finansinės pagalbos.

Keli įrašai apie gaisrą taip pat paviešinti viešoje „Facebook“ grupėje „Sargėnai“. Čia moteris prašė atsiliepti ir mokančius bei galinčius dengti stogą, mat sudegė visos jį laikančios konstrukcijos.

Norintiems prisidėti finansiškai nurodomos šios sąskaitos: Eglė Mažeikaitė (LT397300010005140548), Mantas Velička (LT597300010142754282).

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas apie Salantų gatvėje užsidegusį namo stogą gautas rugsėjo 10 d., 21.54 val. Atvykus ugniagesiams, stogas degė atvira liepsna.

Namas mūrinis, 2 aukštų su palėpe, stogas šlaitinis, dengtas skarda. Ugniagesių žiniomis, išdegė apie 96 kv. m ploto palėpėje buvę sendaikčiai, apdegė medinė stogo konstrukcija.

Žmonės gaisro metu nenukentėjo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA