Priminimas vairuotojams: tris valandas Parodos kalnas bus nepravažiuojamas | Kas vyksta Kaune

Priminimas vairuotojams: tris valandas Parodos kalnas bus nepravažiuojamas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą jau penktąkart Kauno istorijoje Parodos kalnas bus perimtas iš automobilių ir visuomeninio transporto. Technika užleis vietą nuotaikingiems persirengėliams, kurie kops į kalną pasidabinę keisčiausiais kostiumais. Eismas Parodos gatve bus uždarytas nuo 20 iki 23 val.

Kaip skelbta anksčiau, „Fluxus festivalis“ – vienas laukiamiausių „Kaunas 2022“ programos renginių, kviečiantis ne tik kopti į kalną, bet ir stebėti fluxus judėjimo įkvėptus pasirodymus. Kasmet vis daugiau dėmesio sulaukiantis festivalis penktuosius savo metus pasitinka išaugęs, sustiprėjęs ir paruošęs ypatingą bendruomenių kuriamą kultūrinę programą.

Renginys prasidės rugsėjo 10 d., 20.61 val., „Fluxus“ pradininko Jurgio Mačiūno skvere Parodos kalno papėdėje. Čia bus švenčiama festivalio pradžia, įžanga į pašėlusį kopimą taps Kauno bendruomenių kurti pasirodymai.

Įkvėpę fluxiškos atmosferos, 22 val. dalyviai kops į Parodos kalną, kurio viršūnėje lauks apdovanojimas – Fluxus performansų miestelis. Lietuvos bei užsienio menininkai kauniečiams ir miesto svečiams dovanos kolektyvinius išgyvenimus, improvizacijas, šokius, poetinės akcijas, ugnies skulptūras ir daugybę kitų siurprizų.

Daugiau apie penktąjį „Fluxus festivalį“ skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA