Policija paviešino E. Dragūno sulaikymo vaizdo įrašą: keiksmažodžiai liejosi laisvai | Kas vyksta Kaune

Policija paviešino E. Dragūno sulaikymo vaizdo įrašą: keiksmažodžiai liejosi laisvai

Lietuvos policija pirmadienį pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame – garsiai nuskambėjęs grupės SEL lyderio Egidijaus Dragūno sulaikymas. Pareigūnų už vairo sustabdytas žinomas atlikėjas nenusileido ir nuožmiai bandė įrodyti savo tiesą, o už tai prisivirė tik daugiau košės.

„Ką pasirinktumėte jūs? Sutikti su padarytu pažeidimu ir susimokėti baudą, ar neigti kaltę, nevykdyti pareigūnų reikalavimų ir sukelti konfliktą, pasibaigusį sulaikymu.

Šis viešo asmens konfliktas su pareigūnais nutiko daugiau nei prieš pusantrų metų ir šiuo metu narpliojamas teisme. Versijų girdėjome daug ir įvairių, matėme kitos pusės viešinamus vaizdus, o jums siūlome pamatyti tikrą ir neiškarpytą vaizdą“, – pirmadienį paskelbta oficialiame Lietuvos policijos „Facebook“ puslapyje.

Primename, kad į nemalonumus su pareigūnais E. Dragūnas įsivėlė 2020-ųjų rugpjūčio pabaigoje. Policija atlikėją pastebėjo Vilniuje vairuojantį prabangų „Bentley“ ir tuo pačiu besinaudojantį mobiliuoju telefonu.

Sustabdžius automobilį, vairuotojas su pažeidimu nesutiko, tarp vyrų įvyko konfliktas. E. Dragūnas pasipriešino teisėtiems pareigūnų reikalavimams, todėl buvo nedelsiant surakintas antrankiais ir įsodintas tarnybinį policijos automobilį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA