Žiemiški orai vairuotojus užklupo netikėtai: automobiliai netoli Kauno atsidūrė grioviuose (video) | Kas vyksta Kaune

Žiemiški orai vairuotojus užklupo netikėtai: automobiliai netoli Kauno atsidūrė grioviuose (video)

Pirmadienį pasikeitę, žiemą primenantys orai netikėtai užklupo vairuotojus. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informavo, kad A1 kelyje šįryt fiksuoti du eismo įvykiai – automobiliai atsidūrė grioviuose.

„Vilnius-Kaunas 65 km“, – vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas griovyje atsidūręs automobilis, pasidalijo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauno AVPK budintis pareigūnas patvirtino, kad 10.45 val. A1 kelyje, ties Kertauninkų kaimu, į griovį įvažiavo automobilis.

Budintis pareigūnas taip pat nurodė, kad 9.23 val. A1 kelyje, ties Vosyliškių kaimu, dėl slidžios kelio dangos į griovį buvo įlėkęs „Volkswagen Golf“ automobilis.

„A1 kelyje, netoli Vosyliškių k. nuo kelio nuvažiavo ir vertėsi automobilis „VW Golf“, vairuojamas blaivios moters (gim. 2003 m.) Dėl sužalojimų į gydymo įstaigą pristatyta vairuotoja ir keleivė (gim. 2003 m.)“, – pakomentavo Kauno AVPK.

Kaip skelbia naujienų portalas delfi.lt, 9.48 val. kelio A5 Marijampolė-Kaunas 66 km automobilis atsitrenkė į atitvarus.

Kiek vėliau, 10.53 val., kelio A1 atkarpoje Kaunas-Klaipėda 156 km į atitvarus atsitrenkė dar vienas automobilis.

Eismoinfo.lt šį rytą paskelbė, kad šiaurės, vidurio, pietryčių ir rytų Lietuvoje valstybinės reikšmės kelių dangos drėgnos arba šlapios dėl silpno lietaus arba šlapdribos. Likusioje šalies dalyje pagrindiniai keliai daugiausia sausi arba drėgni.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną numatomi krituliai, kai kur šiaurės Lietuvoje smarkūs (vyraus šlapdriba, sniegas). Galima perkūnija. Vėjas šiaurės vakarų, vakarų, 9–14 m/s, vietomis gūsiai 15–18 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 1 iki 5 laipsnių šilumos.

Vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA