„Volfas Engelman“ kviečia į vakarėlį – laukia net dvi progos švęsti | Kas vyksta Kaune

„Volfas Engelman“ kviečia į vakarėlį – laukia net dvi progos švęsti

Asociatyvi / I. Gaižausko nuotr.

Penktadienį, gegužės 6-ąją, „Volfas Engelman“ kauniečius ir miesto svečius kviečia į vakarėlį. Gamintojas skelbia, jog priežasčių švęsti šį pavasarį netrūksta. Visų susirinkusiųjų lauks jau tradicija tapęs, kasmetinis „Volfas Engelman Studijos“ lauko terasos sezono atidarymas ir ypatinga proga – firminės „Volfas Engelman“ parduotuvės startas.

Pasiilgo vakarėlių

„Jau tapo įprasta, jog kiekvienais metais renginių sezoną pradedame „Volfas Engelman Studijos“ lauko terasos atidarymu. Pandemijos metu atidarymo renginiai buvo persikėlę į virtualią erdvę, tad šiemet sugrįžtame su trenksmu ir dviguba energija. Tiesa, turime ir dar vieną ypatingą progą švęsti – naujos „Volfas Engelman“ firminės parduotuvės atidarymą.

Komandos viduje kurį laiką svarstėme, kaip gi šias progas apjungus, ir nusprendėme, kad pasiilgome gerų vakarėlių, nuotaikos, skanaus maisto ir gėrimų. Laukia labai linksmas vakaras“, – sako „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

„Volfas Engelman“ komanda miestui paruošė nemokamą dviejų dalių renginio programą. Gegužės 6-ąją, penktadienį, vakarėlis prasidės jau nuo 16 val. naujojoje, daug teigiamų lankytojų komentarų sulaukusioje „Volfas Engelman“ firminėje parduotuvėje, įsikūrusioje adresu M. K. Čiurlionio g. 5.

„Volfas-Engelman“ firminė parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Apsilankiusius pasitiks įvairios pramogos, žaidimai, muzika ir „Volfas Engelman“ paruoštas siurprizas – naujo nealkoholinio alaus degustacija. Taip pat bus galima įsigyti įvairių, kokybiškų ir išskirtinių aksesuarų, išbandyti bei išsirinkti mėgstamiausią skonį iš daugiau nei 150 bravore gimusių gaminių.

Susipažinus su naująja firmine parduotuve, kauniečiai ir miesto svečiai bus kviečiami į greta veikiančią „Volfas Engelman Studijos“ terasą. Studijos koordinatorės teigimu, lauko terasos atidarymas taps vakaro vinimi.

„Specialiai šiai progai ruošiame muzikai skirtą erdvę. Vakaro atmosferą kurs Lietuvos house muzikos ikonos, melomanai ir didžėjai – „Flaxen Beats“ bei „HouseBrothers“, o muzikiniu akcentu taps vinilinės plokštelės. Atlikėjai dalinsis savo sukaupta plokštelių kolekcija ir žada, jog rinktinius šokių muzikos kūrinius visą vakarą gros tik iš jų“, – sakė „Volfas Engelman Studijos“ koordinatorė Audronė Saulėnienė.

„Volfas-Engelman“ firminė parduotuvė / R. Tenio nuotr.

Lauko terasos atidarymo vakarėlis prasidės nuo 19 val. „Volfas Engelman Studijoje“, adresu Kaunakiemio g. 2.

Lankytojų lauks ir muzikinis baras, šokiai, lauke gaminamas maistas ir kitos su šiltuoju metų sezonu atkeliaujančios pramogos. Jei pradėtų lyti, dalyviai galės pasislėpti po skėčiais bei sušilti nuo terasoje įrengtų šildytuvų.

Renginių sezono pradžia

„Volfas Engelman“ komanda tikina, jog kviesdami bendruomenę į vakarėlį penktadienį – tik atidaro šių metų renginių maratoną.

Jau dabar intensyviai ruošiamasi vidurvasaryje, liepos 22-ąją, organizuojamai Aludarių dienai, o rudenį „Volfas Engelman“ gyventojus pakvies į legendinę „Oktoberfest“ šventę.

Daugiau informacijos apie gegužės 6-ąją organizuojamą „Volfas Engelman“ vakarėlį galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA