Laikinas atokvėpis „BMW” savininkams: Kaune sulaikyti detalių vagys | Kas vyksta Kaune

Laikinas atokvėpis „BMW” savininkams: Kaune sulaikyti detalių vagys

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiąnakt Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, kurie, kaip įtariama, buvo nusitaikę į automobilio „BMW“ dalis.

Kovo 31 dieną apie 02.20 val. Kaune, Bitininkų gatvėje, įsibrovus į automobilį „BMW 520“, iš jo pavogtas vairas ir prietaisų skydelis. Policijos pareigūnai, sekdami „karštais pėdsakais“, sulaikė du nusikalstamą veiką galimai padariusius, 1997 ir 1995 metais gimusius kauniečius.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai, jauni kauniečiai policijos pareigūnams gerai žinomi – abi jau yra teisti už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA