V. Mačiulis pakalbino žinomą žynį: išpranašavo, kada Ukrainoje baigsis karas | Kas vyksta Kaune

V. Mačiulis pakalbino žinomą žynį: išpranašavo, kada Ukrainoje baigsis karas

Visiems spėliojant, kada baigsis neramumui Ukrainoje, žurnalistas Vidas Mačiulis pasitelkė netradicinį būdą. Vietoje įprastų krepšinio pasaulio apžvalgų žurnalistas susitiko su Druskininkų krašto žyniu laikomu Egidijumi Mažintu. Žynys papasakojo ne tik apie karo Ukrainoje pabaigą, bet ir Vladimiro Putino likimą.

E. Mažintą galima pristatyti ne tik kaip Lietuvos dainininką, režisierių, humanitarinių mokslų daktarą bei dėstytoją, bet ir kaip žmogų su ypatinga dovana. Vyras teigia, kad mato daugiau nei visi, o ir žmonėms vertėtų dažniau klausyti žinių pranašysčių.

Kaip matyti V. Mačiulio socialiniame tinkle „Facebook” paviešintame vaizdo įraše, šį kartą žynys į pagalbą pasitelkė M. K. Čiurliono kortas ir atsakė į visiems nerimą keliančius klausimus.

E. Mažintas savo pranašystę pradėjo nuo Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio, kurį prilygino laisvojo pasaulio lyderiui. „Ukraina iškėlė į aukštumas talentų talentą, genialų žmogų, kuris šiuo metu yra prezidentas. Jis bus nominuotas Nobelio premijai“, – savo mintis dėstė E. Mažintas.

Žynys teigė, kad rusams nepavyks užimti Ukrainos, o šią šalį jau dabar galima laikyti nugalėtoja. Uždavus dar vieną klausimą apie karo pabaigą, E. Mažintas atsakė, kad iki jo pabaigos liko mėnuo.

Žynys dėl Ukrainos ateities nesijaudino, jis sakė, kad žmonės net neįsivaizduoja, kokia puiki ateitis laukia Ukrainos. Jis nuspėjo, kad Ukrainai prireiks vos 6 metų iki visiško atsigavimo.

„Investuotojai eilėse stovės, kad atstatyti visą Ukrainą, ji per šešis metus bus kaip saldainis“, – pokštavo E. Mažintas. Jis taip pat pridūrė, kad į Ukrainą keliaus gyventi net ir rusai.

Tuo metu E. Mažintas lietuvius ragino nesijaudinti ir nepirkti bei nekaupti maisto atsargų, nes šiais metais karo Lietuvoje nebus.

Žynys vaizdo įraše taip pat užsiminė ir apie Rusijos prezidento V. Putino bei Baltarusijos prezidento Aleksandro Lukašenkos likimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA