Laisvės alėjoje degalus išpylęs vyras juos bandė slėpti po žvyro krūva (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjoje degalus išpylęs vyras juos bandė slėpti po žvyro krūva (foto, video)

Laisvės alėja 46

Pirmadienio popietę Laisvės alėjoje užfiksuotas susirūpinimą keliantis įvykis – iš kanistro į autobusiuką kurą pylęs vyras dalį jo išpylė ant grindinio. Norėdamas nuslėpti incidentą dėmę užpylė žvyru ir bandė nušluoti su šluota.

Pirmadienio popietę su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė Laisvės al. 46 pastate įsikūrusios parduotuvės darbuotoja. Moteris teigė, kad kurą ant žemės išpylęs vyras yra šio namo gyventojas, įsikūręs pastato rūsyje.

Pasak kaunietės, šį kartą jai baigėsi kantrybė, nes po šio įvykio aplink pasklido ne tik nemalonus kvapas, kuris laikosi jau kelias valandas, bet ir buvo suniokotas gatvės vaizdas.

„Pajaučiau nemalonų kvapą ir pasižiūrėjus, kas vyksta, padariau nuotrauką. Kai jie nusprendė likviduoti kvapą, tą 1,5 metro dydžio balą tiesiog užpylė žvyru. Vėliau tą autobusą jis patraukė ir po poros valandų tą žvyrą nušlavė ir užpylė kažkokių putų ir vandens. Aišku, vaizdas yra vis dar klaikus“, – komentavo susirūpinusi kaunietė.

Kovoja ne pirmus metus

Su redakcija susisiekusios moters teigimu, neramumai ir panašūs įvykiai tęsiasi jau kelis metus.

Anot kaunietės, vietos gyventojai ir įstaigų darbuotojai nuolat susiduria su nepatogumais dėl šio kaimyno nerūpestingai paliekamo automobilio Laisvės alėjoje, neva jis trukdo prekes atvežančiam aptarnaujančiam transportui ar kilimėlius parduotuvėse keičiančiai įmonei.

Moteris piktinosi, jog vyras ne tik nerūpestingai palieka savo automobilį vidury Laisvės alėjos užstatydamas praėjimą, bet ir dažnai triukšmauja, o tai kenkia visiems aplink esantiems verslams.

„Negana to, kad jis važinėja Laisvės alėja, bet dar ir pasileidžia muziką belekokiu garsu“, – piktinosi moteris.

Dėl šio asmens esą jau kelis metus kyla nemalonumai ir jau ne kartą buvo kreiptasi į policiją bei Viešosios tvarkos skyrių.

Visgi, kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, Kauno pareigūnai dėl incidento Laisvės alėjoje pranešimo šiandien negavo.

Papildyta 2022.03.08 15.30val.

Situaciją pakomentavo Kauno apskrities vyriausiosios policijos komisariato viešųjų ryšių atstovė Odeta Vaitkevičienė.

„Šis adresas policijos pareigūnams yra gerai žinomas, praėjusiais metais policijos pareigūnams lankytis teko ne kartą (dėl nukabinėjamų iškabų, dėl panaudoto smurto, dėl šiukšlių pylimo, sugadinto turto ir kt.) . Šis adresas šiais metais jau įtrauktas į vietų, kuriose dominuoja įvairūs teisės pažeidimai, sąrašą, todėl minimam adresui skiriamas didesnis policijos pareigūnų dėmesys – tiek Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai, tiek Patrulių rinktinės pareigūnai papildomai rengia prevencinius patikrinimus.

Kiekvieną kartą, sulaukę pranešimų apie nusikalstamas veikas ar teisės pažeidimus, policijos pareigūnai vyksta ir reaguoja į įvykius. Esant požymiams – taiko administracinę ar baudžiamąją atsakomybę“, – teigė ji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA