Karkazuose automobilis apvirto aukštyn ratais | Kas vyksta Kaune

Karkazuose automobilis apvirto aukštyn ratais dar viena avarija Ringauduose

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Penktadienio rytą į Kauno rajone esantį Karkazų kaimą sulėkė ir policija, ir ugniagesiai. Pranešta apie aukštyn ratais apvirtusį automobilį.

„Venkit Karkazų”, – apie 7.37 val. „Kas vyksta Kaune” grupėje įspėja vairuotojas. Internautų teigimu, įvykio vietoje formuojasi spūstys. Čia pat vairuotojai neslepia apmaudo, kad Kauno rajono keliai labai retai barstomi druska, o Titnago gatvės vingiuose nuolat slidu.

„Tiek šis kalnas, tiek Seniavos visiškai nebarstomas Kauno r. savivaldybės, pradeda barstyt, kai įvyksta koks įvykis. Seniavos kalno atkarpa, kuri priklauso Kauno miestui puikiai nuvalyta”, – pastebi grupės narė.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” teigė budintis Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas, eismo įvykyje dalyvavo viena transporto priemonė. Pirminiais duomenimis, avarija apie 7 val. ryto įvyko dėl slidžios kelio dangos.

Įvykio vietoje darbuojasi policija ir ugniagesiai, apie sužalotus asmenis pareigūnas duomenų kol kas neturėjo.

Eismo sąlygas sunkina plikledis

Kaip įspėja Automobilių kelių direkcija, penktadienio rytą eismo sąlygas dalyje šalies sunkina plikledis. „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus barsto, tačiau vairuotojai prašomi neskubėti.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje šalyje išlieka daug kur provėžoti, aplediję, vietomis padengti plonu šlapio arba prispausto sniego sluoksniu.

Pietrytinėje šalies dalyje silpnas lietus vietom pereinantis į šlapdribą, kitur be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 0 iki 3 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur numatomi trumpi krituliai, vyraus lietus, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, vakarų, pajūryje pereinantis į šiaurės vakarų, 7–12 m/s. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 1 iki 5 laipsnių šilumos.

Papildyta 8.59 val.

Kaunietis praneša apie dar vieną avariją, įvykusią dėl galimai slidžios kelio dangos.

„Ringaudai. Gėlių ir Jurginų gatvių sankryža. Vėl kelininkai kalti, nes nepabarstė..? Toks buvo vairuotojo atsakymas…”, – praneša skaitytojas.

Avarija Ringauduose / Skaitytojo nuotr.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA