Kauno „Žalgiris“ išvykoje nusileido neblizgėjusiems „dizaineriams“ | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ išvykoje nusileido neblizgėjusiems „dizaineriams“

„BC Žalgiris“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos išvykos rungtynėse liko nieko nepešę. Jure Zdovco auklėtiniai Milane rezultatu 58:65 (20:20, 10:19, 15:15, 13:11) nusileido vietos „AX Armani Exchange“ krepšininkams.

Dvikovą Lukas Lekavičius pradėjo pelnydamas penkis taškus iš eilės, o po Mareko Blaževičiaus baudų metimų kauniečiai buvo priekyje – 7:0. Tai Websteris pataikė tritaškį per rankas, o Tyleris Cavanaugh ir Regimantas Miniotas pelnė po penkis taškus – 20:20. Beje, dar pirmame kėlinyje Eurolygoje debiutavo Motiejus Krivas.

Antrame ketvirtyje žalgiriečių puolimas pradėjo strigti. L. Lekavičius pataikė tolimą metimą, dvitaškį bei vieną baudos metimą realizavo M. Blaževičius, tačiau jau teko vytis varžovus – 26:34. Vienu metu deficitas buvo išaugęs ir iki dviženklio (28:39), bet kėlinio pabaigoje pu taškus įsirašė T. Websteris ir M. Blaževičius – 30:39.

Po pertraukos rezultatyvumas neišaugo, kadangi per pusę kėlinio po tris taškus pelnė L. Lekavičius ir M. Blaževičius, bet tai leido dar šiek tiek priartėti – 36:43. Po taiklų dvitaškį išmetė T. Websteris ir Edgaras Ulanovas, Artūras Milaknis smeigė tritaškį, o kėlinuką užbaigė du taiklūs L. Lekavičiaus baudų metimai – 45:54.

Per penkias minutes ketvirtame kėlinyje T. Cavanaugh ir A. Milaknis taikliai atakavo iš toli, o tai leido dar taškeliu sumažinti atsilikimą – 51:59. Dvitaškiu su varžovo pražanga blykstelėjo M. Blaževičius, A. Milaknis realizavo du baudų metimus, baigiantis dvikovai T. Cavanaugh pataikė dvitaškį, tačiau pergalės iškovoti tai nepadėjo – 58:65.

„Žalgiris“: M. Blaževičius 13, L. Lekavičius 13 (4 rez. perd.), T. Cavanaugh 10 (7 atk. kam.), A. Milaknis 8, T. Websteris 7, R. Miniotas 5 (7 atk. kam.), E. Ulanovas 2 (8 atk. kam., 4 rez. perd.), N. Giffey 0, M. Krivas 0, K. Lukošiūnas 0.

„AX Armani Exchange“: T. Danielsas 12, D. Hallas 12, S. Rodriguezas 10.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA