Prie žinomos užkandinės Eiguliuose žmogus susmuko ir numirė | Kas vyksta Kaune

Prie žinomos užkandinės Eiguliuose žmogus susmuko ir numirė

Skaitytojo nuotr.

Vėlų pirmadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie tragišką incidentą P. Lukšio gatvėje. Greta čia veikiančios vietiniams puikiai žinomos užkandinės netikėtai mirė žmogus. Nelaimės liudininkai įvykio vietoje negalėjo nurodyti kas atsitiko vyrui, mirties aplinkybes tiria policija.

Kaip pirmadienį, apie 23.30 val., nurodė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, žmogus mirė prie P. Lukšio g. 60 esančios „Iki“ parduotuvės, tiksliau, šalia P. Plechavičiaus gatvės pusėje veikiančios užkandinės.

„Atvyko greitoji, bet nespėjo atgaivinti. Dar prieš valandą benamis vaikščiojo kieme, tačiau susmuko ir mirė. Čia pat gyvenančios moters pažįstamas“, – baisų vaizdą fiksavo kaunietis.

Prisiartinęs prie minėtos moteris ir paklausęs, kas nutiko, skaitytojas išgirdo spėjimą, kad velioniui tiesiog sustojo širdis. Žmogus esą nebuvo girtas, prieš nelaimę kalbėjo normaliai.

Velionį šiek tiek pažinojo čia pat sutikta moteris / Skaitytojo nuotr.

Neaišku, ar vyras turėjo artimųjų. Bičiulės žiniomis, žmogus buvo iš Utenos.

Antradienio popietę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad pranešimas apie P. Lukšio gatvėje, prie užkandinės ant grindinio rastą vyrą gautas gruodžio 13 d., 23.18 val.

Pirminiais duomenimis, ant 1965 m. gimusio vyro kūno išorinių smurto žymių neaptikta. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA