Mirties taške įstrigusio remonto pabaigtuvių vilijampoliečiai nesulaukia trečią mėnesį | Kas vyksta Kaune

Mirties taške įstrigusio remonto pabaigtuvių vilijampoliečiai nesulaukia trečią mėnesį

Kelio darbai Raudondvario pl. / Skaitytojo nuotr.

Vilijampoliečiams trūko kantrybė, važiuojant į Raudondvario plente esantį kiemą automobilius tenka laužyti trečią mėnesį. Dėl mirties taške įstrigusių kelio darbų kauniečiai kreipėsi ir į savivaldybę, tačiau kelininkų vis dar nematyti.

„Nebežinome, kur kreiptis, galbūt viešumas padės išspręsti problemą. Į savivaldybės atsakingus darbuotojus kreipėmės, bet naudos mažai – kaip sakė „kažkada padarysim”. Įvažiavimą į kiemą perkasė rugpjūčio pradžioje ir po šiai dienai darbai nepasistūmėjo į priekį. Bijome, kad liksime su tokiu įvažiavimu iki pat pavasario”, – nesutvarkoma įvaža į Raudondvario pl. 99 kiemą skundžiasi kaunietis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, nuo rugpjūčio likimo valiai paliktą įvažą planuojama sutvarkyti šią savaitę.

„Jeigu leis oro sąlygos, nuovažas, esančias kairėje Raudondvario pl. pusėje (važiuojant nuo centro), numatoma asfaltuoti kitą savaitę”, – praėjusį ketvirtadienį teigė A. Pakalniškis.

„Kas vyksta Kaune” žiniomis remonto darbai šį pirmadienį dar nepradėti.

Tiesa, pradėtais ir nebaigtais gatvių remonto darbais skundžiasi ne vienas kaunietis.

Miestiečių teigimu, nuo vasaros pradžios nemaža duobė nesutvarkoma ir Pramones prospekto bei Partizanų gatvės sankryžoje. Ilgą laiko tarpsnį neremontuojami ir šaligatviai Šančiuose.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad pirmadienį dėl vykdomų kelio darbų ir nepakankamai stiprių bei matomų atitvarų A. Juozapavičiaus prospekte įvyko nelaimė – automobilis įkrito į kelininkų iškastą duobę.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA