Kaunietį papiktino kelininkų ir Kauno valdžios aplaidumas: duobės neužtaiso kelis mėnesius | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietį papiktino kelininkų ir Kauno valdžios aplaidumas: duobės neužtaiso kelis mėnesius

/ Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Kaunietis pasipiktino kelis mėnesius netvarkoma duobe kelyje, kuri trikdo saugų eismą.Anksčiau duobė buvo paženklinta, o dabar likęs tik ženklo stovas, kuris taip pat gali sukelti rimtų nemalonumų jo nepastebėjusiems. Skaitytojas tikisi, kad viešumas problemą padės išspręsti.

„Noriu išreikšti nepasitenkinimą, kaip aplaidžiai kelininkai bei Kauno valdžia žiūri į miesto infrastruktūrą. Kaune , Pramones pr . ir Partizanų gatvės sankryžoje, dar nuo vasaros pradžios, nesugeba užtaisyti duobės. Dabar jau spalis, tai jau netoli 5 mėnesių“, – įsisenėjusią problemą papasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

„Anksčiau, viduryje duobės stovėjo kelio ženklas, kuris labai trukdė eismui, nes blokavo vieną iš eismo juostų, tačiau po 3 mėnesių jo neliko… arba kažkas suvėžino arba pavogė, liko tik jo stovas duobėje… Praėjo dar pusantro mėnesio, o jokių veiksmų sutvarkyti duobės nematyti“, – apmaudą liejo jis.

„Gal viešai parodytas kelininkų bei valdžios aplaidumas pagaliau duos vaisių ir duobė pagaliau bus sutvarkyta, nes ruduo – derliaus metas“, – tikisi kaunietis.

115
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.