Kaunietis pasipiktino: automobilius skiria milimetrai, bet jis dirba sunkų darbą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pasipiktino: automobilius skiria milimetrai, bet jis dirba sunkų darbą

Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo dėmesį ketvirtadienį patraukė viename siaurame įvažiavime įsitaisęs nežymėtas policijos automobilis. Pareigūnas prižiūrėjo čia pat pastatytą mobilų greičio matuoklį, tačiau raudonasis „Volkswagen“, anot kauniečio, gerokai trikdė eismą.

Kaip nurodė skaitytojas, „trikojis“ ties S. Žukausko gatvės 14-tu pastatu pastatytas ketvirtadienį, apie 14 val. Pasak vyro, visa bėda, kad greičio matuoklį aptarnaujantis „Volkswagen Caddy“ sustojo siaurame įvažiavime į gyvenamųjų namų kiemus.

Nežymėtas „Volkswagen Caddy“ S. Žukausko gatvėje / Skaitytojo nuotr.

„Tuo pačiu įvažiavimu atvykstama į Eigulių seniūniją. Automobilių srautas nemažas. Prasilenkti su minėtu „Volkswagen“ pavyksta labai sunkiai, veidrodėlį nuo veidrodėlio skiria milimetrai, susidaro stresinė situacija.

Bet „Volkswagen“ vairuotojui tai nė motais. Jis dirba sunkų darbą“, – ironiškai šyptelėjo kaunietis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad specialiųjų tarnybų automobiliai gal nepaisyti kai kurių Kelių eismo taisyklių (KET), tačiau šią privilegiją įgyja su įjungtais švyturėliais ir garsiniais signalais ir tik tada, kai tai nekenkia eismo saugumui.

Tuo metu pagal KET XVII skyrių, sustoti ir stovėti draudžiama ten, kur sustojusi transporto priemonė kitiems vairuotojams trukdytų įvažiuoti ir išvažiuoti iš kiemo. Sustojimas ir stovėjimas ten, kur tai daryti draudžiama, užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA