Kaunietė pakraupusi: atidaręs automobilio dureles, vyras pradėjo daužyti mergaitę | Kas vyksta Kaune

Kaunietė pakraupusi: atidaręs automobilio dureles, vyras pradėjo daužyti mergaitę

Asociatyvi / R. Tenio, DELFI nuotr.

Trečiadienį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune” pasiekė mįslingai pasibaigusio agresijos protrūkio liudijimas. Kaunietė sakė pastebėjusi Vilijampolėje smarkiai mušamą mergaitę. Apie įvykį pranešta policijai, tačiau sunkią ranką prieš vaiką pakėlusio vyro nerasta.

Kaip teigė redakcijai laišką atsiuntusi moteris, antradienį, liepos 27 dieną, apie 10.25 val. Raudondvario plente esančioje „Regitra” automobilių stovėjimo aikštelėje kaunietė pastebėjo, kaip vyras, galimai tėtis, atvėręs galines automobilio durelės ėmė mušti 9-10 metų mergaitę.

„Ne sudavė vienąsyk, o trankė! Stipriai! Kol spėjau iššokti iš savo automobilio ir pribėgti, kita atsitiktinė moteris atitraukė jį nuo vaiko. Vyras pakomentavo, kad mergaitė jį spardė. Kaip? Sėdėdama ant galinės sėdynės kojomis bumbtelėjo priekinę sėdynę? Ir tai jam sukėlė agresiją. Bijau pagalvoti, kas vyksta kasdien”, – pasakojo moteris.

Jos tvirtinimu, automobilyje šalia mergaitės sėdėjo ir apie 4-5 metų berniukas, o dėl įvykio neramu, mat net nėra aišku, ar pareigūnai tinkamai sureagavo į pranešimą.

„Kol skambinome 112, vyras įsėdo į automobilį ir pasišalino. Įvykis užregistruotas. Man neramu, tad susisiekiau su Kauno apskrities VPK, konsultantė informavo, kad negali suteikti duomenų apie įvykį. Aš aiškinu, kad man nereikia duomenų apie įvykį, aš buvau liudininkė ir noriu palikti savo duomenis! Mane patikino, kad jei prireiks, tyrėjas mane susiras pats. Kaip? Jei ji nepasidomėjo plačiau ir neįtraukė mano kontaktų. Pyktis ir nusivylimas teliko. Nežinau, kur kreiptis, jei policijai nerūpi”, – apmaudo neslėpė moteris.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune” informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, liepos 27 dieną, 10.31 val., iš tiesų buvo gautas praeivės pranešimas, jog prieš keletą minučių automobilių stovėjimo aikštelėje automobilyje „Mercedes-Benz” buvo trenkta nepilnametei.

„Nuvykus pareigūnams minėtas automobilis nei stovėjimo aikštelėje, nei aplinkinėse vietovėse nebuvo rastas. Susisiekus su automobilio savininke ši pareigūnams paaiškino, jog tikrai buvo atvykusi į Kauną laikyti egzaminą, tačiau viena. Pasak jos, nepilnamečių asmenų su ja nebuvo”, – rašoma komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA