Neįprastos nuteistojo gaudynės Kaune: nuo namo stoginės žemėn nugarmėjo ir pareigūnas, ir paieškomas jaunuolis | Kas vyksta Kaune

Neįprastos nuteistojo gaudynės Kaune: nuo namo stoginės žemėn nugarmėjo ir pareigūnas, ir paieškomas jaunuolis

Asociatyvi /R. Tenio nuotr.

Penktadienio vakarą į Vilijampolę vykę pareigūnai tokio sulaikymo nesitikėjo. Pareigūnus vos tik išvydęs paieškomas jaunuolis spruko ant namo stoginės, tačiau ši neatlaikė vyrų grumtynių.

Policijos departamento duomenimis, liepos 23 d. 20.12 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Jūratės gatvėje, name, yra paieškomas 1996 metais gimęs nuteistasis.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, asmuo užlipo ant namo stoginės ir atsisakė nulipti. Pareigūnui užlipus ant namo stoginės, vyras su pareigūnu susigrūmė ir, įlūžus stoginės dangai, abu nukrito ant žemės.

Pareigūnas, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Nuteistasis (sužalojimų nepatyrė) uždarytas į Kauno tardymo izoliatorių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. – Pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA