„Lidl“ atidaro 10-ąją parduotuvę Kaune | Kas vyksta Kaune

„Lidl“ atidaro 10-ąją parduotuvę Kaune

Asociatyvi / „Lidl Lietuva“ nuotr.

Plėtrą šalyje tęsiantis prekybos tinklas „Lidl“ atidaro 10-ąją tinklo parduotuvę Kauno mieste. Liepos 29 dieną naujoji parduotuvė duris atvers Kaune, Petrašiūnuose, adresu T. Masiulio g. 16D. Ši parduotuvė bus 56-oji tinklo parduotuvė Lietuvoje.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas sieks apie 1400 kv. metrų, parduotuvėje viso veiks 11 kasų. Šioje „Lidl“ parduotuvėje pirkėjų patogumui bus įdiegtos ir savitarnos kasos – jų bus įrengta 6. Pirkėjai taip pat galės naudotis ir 5 standartinėmis kasomis, rašoma „Lidl“ pranešime žiniasklaidai.

Naujoji parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvės personalą sudarys apie 30 darbuotojų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2021 m. gegužės mėnesio duomenimis siekė 1965,70 eurus neatskaičius mokesčių.

Patogi lokacija ir indėlis į miesto infrastruktūros gerinimą

Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris atvers patogioje lokacijoje ir bus lengvai pasiekiama ne tik Petrašiūnų rajono gyventojams, bet ir pravažiuojantiems. Intensyvi Petrašiūnuose esanti T. Masiulio g. yra jungianti Marijampolės plentu pasiekiamas tokias gyvenvietes, kaip Panemunė, Vaišvydava ar Rokai, su Ateities plentu ir A1 magistraliniu keliu.

Būtent todėl parduotuvė bus patogi apsiperkantiems ir vykstantiems iš Petrašiūnų tiek Marijampolės, tiek A1 magistralinio kelio kryptimis.

Atidarant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros plėtros. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, buvo įrengta šviesoforinė sankryža T. Masiulio/Ekskavatorininkų g. su reguliuojamomis pėsčiųjų perėjomis.

Naujosios parduotuvės atidarymas vyks liepos 29 d. 8 val. Atidarymo rytą pirkėjai bus vaišinami gėrimais ir saldumynais. Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 55 prekybos tinklo parduotuvės 22-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA