Išpuolis prie Kauno automobilių turgaus pribloškė: ar kreiptis į policiją? | Kas vyksta Kaune

Išpuolis prie Kauno automobilių turgaus pribloškė: ar kreiptis į policiją?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vienoje „Facebook“ grupėje baigiantis savaitei pagarsintas kaunietę išgąsdinęs nutikimas ir patarimo prašymas. Vairuotojas kitus eismo dalyvius nusprendė agresyviai pamokyti tiesiog kelyje – moteris svarsto, ar tokiu atveju derėtų kreiptis į policiją.

„Ar verta kreiptis į policiją, jeigu kitas vairuotojas kelyje išlipo iš savo mašinos, pradėjo per jėgą tempti mano draugės mašinos duris, rėkti, grasinti, kad padarys žalos mašinai ir ištemps iš automobilio?

Priežastis – neprasilenkėme kelyje su mašinom. Jeigu ne taksistas, kuris padėjo, nežinau, kaip viskas būtų baigęsi. Oranžinis autobusiukas, vieta – Kauno automobilių turgus, numerius žinom“, – grupėje „Viskas apie automobilius“ pasakojo kaunietė.

Diskusijos dalyviai samprotavo, kad žmogaus išlipimas kelyje sudaro avarinę situaciją, o šiuo atveju vyras taip pat pasikėsino į kitų turtą ir sveikatą.

Tai esą būtų galima traktuoti kaip viešosios tvarkos pažeidimą arba smulkų chuliganizmą. Didžioji dalis internautų tvirtino, kad kreiptis į policiją verta ir būtina, kad tokie agresoriai nesijaustų nebaudžiami, tačiau protrūkį praverstų užfiksuoti.

Visgi kiti akmenų mestelėjo į užpultųjų daržą: „Geriau būtų išmokti važiuoti. 100 proc. pati užpjovei grybą, žmogus išlipo paaiškinti, kad blogai darei.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA