Aleksote užsiliepsnojo vienu baisiausių tituluojamas automobilis | Kas vyksta Kaune

Aleksote užsiliepsnojo vienu baisiausių tituluojamas automobilis papildyta

Antradienio popietę Europos prospekte užsiliepsnojo lengvasis automobilis „Chrysler“, įvykio vietoje darbuojasi ugniagesiai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pranešimas apie nelaimę gautas šiek tiek po 14 val., apie sužeistuosius kol kas nepranešama.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis ugniagesys portalui taip pat nenurodė ar nelaimės metu nukentėjo asmenys.

Papildyta 14.34 val.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, lengvasis automobilis jau patrauktas nuo važiuojamosios kelio dalies, nelaimės metu žmonės nenukentėjo.

„Prie sankryžos sustojusi vairuotoja pastebėjo iš automobilio besiveržiančius dūmus. Išlipo ir iškvietė pagalbą“, – teigė Dž. Vaitkevičienė.

„Chrysler PT Cruiser“ sukurtas šokus ant 2000-ųjų retro automobilių bangos, interpretuojant 1930-ųjų ir 1940-ųjų dizaino bruožus. Visgi entuziastų bendruomenę šis modelis poliarizuoja ir jo išvaizda yra vertinama arba labai gerai, arba tragiškai.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad vakar netoli Kauno degė ir vilkikas, „Via Baltica“ kelias kurį laiką buvo nepravažiuojamas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA