Išgertuvės Panerių gatvės namelyje – su baisia atomazga | Kas vyksta Kaune

Išgertuvės Panerių gatvės namelyje – su baisia atomazga sulaikytas neblaivus įtariamasis

Policija aiškinasi mirties aplinkybes Panerių gatvėje

Trečiadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie Panerių gatvėje ties Kleboniškio tiltu dirbančius kriminalistus. Paaiškėjo, kad čia rastas galimai nužudyto vyro kūnas. Portalo žiniomis, name vietiniai rinkdavosi išgerti.

Apie pareigūnų sujudimą Panerių gatvėje prieš 16 val. pranašė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas. Judant link Lapių tik pravažiavus Kleboniškio tiltą stovėjo trys kriminalistų automobiliai, anot šaltinio, buvo sužeistų ir nužudytų žmonių.

Nuvykus į nurodytą vietą, prie sukežusio namuko ties posūkiu į Islandijos plentą vis dar darbavosi du ekipažai. Vienas pareigūnas buities rakandais ir šventinėmis dekoracijomis apstatytame kieme tvarkė įkalčius, čia pat skalijo du iš pažiūros gerai prižiūrėti šunys.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė informavo, kad 11.37 val. Panerių gatvėje buvo rastas negyvo vyro kūnas su galimai smurto žymėmis.

Pasak O. Vaitkevičienės, kūnas perduotas ekspertams, nelaimės vietoje renkama informacija, tikslinamos įvykio aplinkybės. Kauno policijos atstovė dar negalėjo detalizuoti, kiek asmenų pristatyta į komisariatą ir kuriems gali būti pareikšti įtarimai žmogaus nužudymu.

Aplink namelį besisukioję pora vyrų, prisistatę kaimynais, leido suprasti, kad čia rinkdavosi neištaiginga liaudis, būdavo periodiškai išgeriama. Tai tarsi patvirtino pro šalį kiūtinęs ir prie namo stabtelėjęs neaiškios kondicijos vyriškis.

Mėginę išpešti, kiek lavonų rasta ir kada bus išleisti sulaikytieji, idant pasirūpintų šunimis, kauniečiai iš kriminalistų tesulaukė paraginimo netrukdyti dirbti ir nukulniavo Vilijampolės kryptimi.

Papildyta vasario 25 dieną 08.10 val.

Policijos departamento duomenimis, Vasario 24 d. apie 11.35 val. Kaune, Panerių g., kieme, rastas 1958 metais gimusio vyro kūnas su žaizdomis galvoje. Neblaivus (2,59 prom.) 1987 metais gimęs įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 1 d. – nužudymas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA