Skaitytojai siunčia žinią: kelininkus plikledis ir vėl užklupo netikėtai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai siunčia žinią: kelininkus plikledis ir vėl užklupo netikėtai

Kauniečiai pasidalino nemalonia situacija, kai leidžiantis Europos prospektu bei važiuojant M. K. Čiurlionio tiltu, eismo sąlygos buvo itin pavojingos dėl susidariusio plikledžio. Atsiųstame vaizdo įrašė taip pat užfiksuota ir dėl tokių eismo sąlygų įvykęs eismo įvykis. Skaitytojai juokauja, jog tokias eismo sąlygas lėmė vėl kelininkus netikėtai užklupusios oro sąlygos.

Kaip pranešė hidrometeorologijos tarnyba, šiomis dienomis eismo sąlygas galėjo sunkinti plikledis, todėl vairuotojai buvo įspėjami vairuoti atsargiau ir būti atidiems. Tiesa, ant viadukų, estakadų ir tiltų plikledis susiformuoja greičiau ir važiuoti šiais keliais, kai keliai šlapi, o temperatūra yra nukritusi iš tiesų yra pavojingiau.

Kaip užfiksuota vaizduotoje medžiagoje, dėl plikledžio Europos prospekte nuo kelio nuslydo lengvasis automobilis. Panašu, kad ir filmuojančiam skaitytojui vos pavyko išvengti susidūrimo, dėl slidžios kelio dangos.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, įvykis įregistruotas 5.42 val., pranešta, kad dėl slidžios kelio dangos nuo kelio nuslydo lengvasis automobilis „Volkswagen golf“. Sužeistų asmenų nebuvo.

Pareigūno teigimu, įvykyje autobusas nedalyvavo.

Į įvykio vietą taip pat vyko ir ugniagesių pajėgos, jiems teko nuvalyti kelio dangą po eismo įvykio.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA