Šilainiuose kyla naujas, modernus, dviejų bokštų devynaukštis | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose kyla naujas, modernus, dviejų bokštų devynaukštis

Organizatorių nuotr.

Jauniausias Kauno kvartalas Šilainiai ir toliau išlieka dinamiškas. Vykstančios gyvenamųjų būstų statybos čia ne tik traukia naujus gyventojus, bet ir suteikia naujų galimybių senbuviams, pamėgusiems šį rajoną. Vienas iš didesnių projektų – iki 2021 m. pabaigos Naujakurių g. planuojamas pastatyti komfortiškas išskirtinės architektūros dviejų bokštų devynaukštis, puikiai papildysiantis charakteringą rajono peizažą.

Nenorintiems kraustytis iš Šilainių – modernumas ir patogumas vienoje vietoje Šilainiai pasižymi gerai išvystyta infrastruktūra, tankiu mokyklų, darželių tinklu, iš čia lengva pasiekti miesto centrą.

Todėl nenuostabu, kad yra nemažai šilainiškių, kurie norėtų ir toliau gyventi šiame rajone bei mieliau rinktųsi modernesnes architektūrines idėjas – naujos statybos būstus. Tai žmonėms suteikia ne tik galimybę išlikti pažįstamoje, patogioje aplinkoje, bet ir padeda išlaikyti esamus socialinius ryšius – nenutolti nuo tėvų, čia gyvenančių draugų.

„Naujakurių namai“ Šilainiuose / Organizatorių nuotr.

Naujakurių namais“ pavadintas devynaukštis pasižymės kompaktiškais butais, funkcionaliai išdėliotomis gyvenamosiomis erdvėmis, maksimaliai išnaudotu gyvenamuoju plotu ir preciziškai sutvarkyta aplinka.

Mieste – kompaktiškų butų poreikis

„Vos per mėnesį „Naujakurių namuose“ rezervuota 13 iš 58 čia būsiančių butų. Toks susidomėjimas rodo ne tik konkretaus projekto ir vietos patrauklumą, bet ir kompaktiškų būstų mieste poreikį. Jais domisi ne tik jauni, savarankišką gyvenimą pradedantys žmonės, bet ir senjorai. Jiems tai yra galimybė oriai praleisti senatvę naujuose, šviesiuose, jaukiuose namuose ir mokant mažus komunalinius mokesčius“, – sako projekto plėtotojo „Naujakurių namai“ vadovė Vaida Šidlauskienė.

„Naujakurių namai“ vadovė Vaida Šidlauskienė / Organizatorių nuotr.

Projektui – patyrusių NT plėtotojų patirtis

„Naujakurių namų“ statyba pradėta 2020 m. liepos mėnesį. Devynaukštį pabaigti numatoma 2021 m. pabaigoje. Į projekto įgyvendinimą iš viso planuojama investuoti daugiau nei 3 mln. eurų. Skaičiuojama, kad pirkėjams 1 kv. m čia esančiuose butuose turėtų kainuoti nuo 1250 Eur/kv.m.

UAB „Naujakurių namai“ valdo bendrovė „Centromera“, kuri NT projektus Kaune įgyvendina jau nuo 2004 m.

UAB „Centromera“ dirba išskirtinai tik Kaune. Nekilnojamojo turto projektus bendrovė čia plėtoja jau daugiau nei 16 metų. Per šį laikotarpį įgyvendino 9 projektus, kuriuose pastatyta 30 daugiabučių, parduota beveik 700 butų.

Kauną puošia tokie bendrovės projektai kaip „Vytėnų namai“, „Lyra“, „Sakura“, „Svajonių alėja“, „Parko apartamentai“ ir kiti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA