Mažyčio „Volkswagen“ vairuotojas Kauno pilies žiede pasiklydo | Kas vyksta Kaune

Mažyčio „Volkswagen“ vairuotojas Kauno pilies žiede pasiklydo

Pirmadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė smagus, nors eismo saugumui grėsmę keliantis vaizdelis. Vienas vairuotojas į Kauno pilies žiedinę sankryžą įvažiavo prieš eismą – klaidą supratusiam žmogui iš situacijos teko kapanotis atbuline eiga.

Kaip matyti prieš 15 val. „Kas vyksta Kaune“ atsiųstame vaizdo įraše, raudonas „Volkswagen“ „iriasi“ prieš eismą nuo degalinės „Circle K“ Kauno pilies kryptimi.

Supratęs savo klaidą, vairuotojas kiek pavažiuoja atbulas ir iš abiejų pusių priešpriešiais judant automobiliams, įjungęs posūkį, rodos, bando pasukti į Jonavos gatvėje už stotelės esančią aikštelę.

Vaizdo įrašą atsiuntęs portalo skaitytojas teigė, kad už transporto priemonės vairo sėdėjo vyras, o kaip jis atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje, neaišku.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA