TS-LKD komanda Kaunui: stiprūs, kai esame kartu | Kas vyksta Kaune

TS-LKD komanda Kaunui: stiprūs, kai esame kartu

Ingridos Šimonytės komanda Kauno miestui / TS-LKD archyvo nuotr.

Spalio 25-ąją baigsis antrasis rinkimų į LR Seimą etapas. Pirmame etape Kaunas aiškiai išreiškė kokią kryptį renkasi – visi TS-LKD kandidatai Kauno miestui pateko į antrąjį turą. Ingridos Šimonytės vedama komanda Kauno miestui dėkoja savo rinkėjams, bet kartu primena, jog tai tik pusė kelio ir kiekvieno kauniečio palaikantis balsas yra svarbus. Kodėl reikia rinktis I. Šimonytės komandą atsako pati kandidatė ir jos komanda.

Ingrida Šimonytė: „Kartais turime skirtingus požiūrius, bet kiekvienam priklauso dalelė bendros ateities“

Šypsena ir pozityvi laikysena – štai kas daro mus stipriais. Noras mokytis, nekartoti klaidų, tartis su kaimynais, šeima, piliečiais. O stipriausiais mus daro buvimas kartu. Be pykčių ir abejonių. Pripažįstant, kad kartais turime skirtingus požiūrius, bet kiekvienam priklauso dalelė bendros ateities.

Būti kartu – reiškia kurti ateitį kartu. Nerūšiuojant į savus ir svetimus. Įžvelgus geriausias kiekvieno savybes. Gerbiant žmogaus teisę kurti, bet, prireikus, ir padėti. Lietuvoje yra vietos visų idėjoms. Susitelkime. Kad audringoje jūroje be kapitono likęs laivas greičiau išplauktų į krantą. Kviečiu balsuoti už mano komandą Kauno miestui. Turėkime aiškią daugumą ir stiprią Vyriausybę. Būkime stiprūs kartu.

2020-ųjų Seimo rinkimų komanda Kaunui yra atsinaujinusi ir labai stipri. Ji yra įvairi, o dirbdama kartu – labai subalansuota: savo kompetencija, veiklos sritimis, savo patirtimi ir žiniomis. Ši komanda tikrai gali duoti daugiau jėgos Kaunui, o Kaunas tikrai gali duoti daugiau jėgos Lietuvai“, – sako TS-LKD sąrašo lyderė Ingrida Šimonytė.

TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis, Centro-Žaliakalnio
apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Gabrielius Landsbergis (Centro-Žaliakalnio apygarda): „Kaunas man visuomet buvo ypatingas“

Kaunas man visada buvo įkvėpimo šaltinis, nes būtent šiame mieste gyvavo laisvos Lietuvos dvasia, išsaugojusi nepriklausomybės idėją net ir gūdžiausiu mūsų valstybei laikotarpiu. Tai miestas, kuris visada buvo stipri ir patikima atrama Lietuvai, kai jai būdavo sunku.

Šiuose rinkimuose Jūsų parama bus labai svarbi. Jūs, kauniečiai, galite labai tvirtai pasakyti, kad Lietuvai reikia daugiau normalios politikos – mažiau chaoso ir daugiau pažangos, kad Lietuvai reikia stiprios Ministrės Pirmininkės ir Vyriausybės. Dėkodamas už pasitikėjimą I-ajame rinkimų ture, kviečiu nesustoti ir užtvirtinti savo apsisprendimą spalio 25-ąją.

Jurgita Šiugždinienė, Šilainių apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Jurgitos Šiugždinienės (Šilainių apygarda) pažadas rinkėjams

Noriu, kad mes labiau pasitikėtume vienas kitu ir Valstybe. Padarysiu viską, kad politika Lietuvoje būtų kultūringa, o rinkėjai tinkamai atstovaujami, kad matytume mažiau konfliktų ir pykčio, o daugiau tarimosi ir susitarimo. Pagrindinis mano dėmesys teks švietimui.

Todėl mano idėjos, pasiūlymai ir darbai bus skirti tam, kad visi Lietuvos vaikai turėtų galimybę įgyti perspektyvą suteikiantį išsilavinimą ir užaugti sėkmingais žmonėmis, nesvarbu kur ir kokioje aplinkoje gyventų. Lietuvoje neturi likti pamirštų žmonių, o ypač vaikų.

Nuoširdžiai dėkoju Šilainių apygardos rinkėjams už pasitikėjimą I-ajame Seimo rinkimų ture. Nesustokime!

prof. Vytautas Juozapaitis, Aleksoto-Vilijampolės apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Prof. Vytautas Juozapaitis (Aleksoto-Vilijampolės apygarda): „Pagrindinė Tautos atstovo pareiga ir yra girdėti žmones ir padaryti viską, kad problemos būtų išspręstos žmogaus naudai“

Kaunas turi kuo didžiuotis: miestiečiai visada pasižymėjo patriotizmu ir pagarba istorijai. Išskirtinę Kauno medinės architektūros vertę pripažįsta menotyrininkai bei paveldosaugininkai. Kauno tarpukario modernioji architektūra įtraukta į UNESCO preliminarų paveldo sąrašą.

Deja, mieste vis dažniau susiduriame su piktavališkais paveldo niokojimo atvejais. Privalome nedelsdami ieškoti sprendimų, kad tokių atvejų išvengtume ateityje bei išlaikytume pusiausvyrą tarp modernizmo ir mūsų istorijos.

Dėkoju Aleksoto ir Vilijampolės rinkėjams už jų nuoširdų pasitikėjimą, labai tai vertinu ir kviečiu nesustoti – II-ajame Seimo rinkimų ture Jūsų balsas bus labai svarbus. Tik būdami kartu, mes esame stiprūs.

Arvydas Anušauskas, Kalniečių apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Arvydas Anušauskas (Kalniečių apygarda): „Sieksiu susitarimo!“

Noriu išreikšti nuoširdžią padėką visiems atėjusiems balsuoti pirmajame Seimo rinkimų ture ir savo balsą atidavusiems už mane bei Tėvynės Sąjungą – Lietuvos krikščionis demokratus. Visada siekiau ir toliau sieksiu, kad būtų daugiau sutarimo, kad skirtingų grandžių valdžios sutartų dėl reikalingų darbų ar miesto gyventojams naudingų pokyčių.

Kviečiu nesustoti pusiaukelėje – antrajame Seimo rinkimų ture Jūsų palaikymas man yra nemažiau svarbus. Jūsų balsas už mane – tai balsas už sutarimą ir susitarimą!

Gintarė Skaistė, Panemunės apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Gintarė Skaistė (Panemunės apygarda): „Matydami bendrą tikslą – galim susitarti dėl priemonių“

Pirmiausia noriu padėkoti už išreikštą pasitikėjimą, jūsų valia šiandien esu viena iš dviejų kandidatų atstovauti Panemunės apygardos gyventojus. Pandemijos akivaizdoje politikai pasileido į lenktynes, kokias ir kam skirti vienkartines išmokas. Tačiau svarbu suprasti, kad skurdas ir atskirtis nesusiformavo per pandemiją. Tai – ilgalaikės politikos rezultatas.

Politikoje dažnai būna nuomonių ir pozicijų išsiskyrimų, tačiau matydami bendrą tikslą – tikrai galime susitarti dėl priemonių jam pasiekti. Esu ekonomikos mokslų daktarė, tad argumentų ir įrodymų kalba yra man įprasta. Savo žinias ir patirtį panaudosiu tolygiam ekonomikos augimui ir silpnesniųjų įtraukimui skatinti.

Paulius Lukševičius, Savanorių apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Paulius Lukševičius (Savanorių apygarda): „Mažiau chaoso – daugiau skaidrumo ir pažangos“

Nuoširdžiai dėkoju už pasitikėjimą pirmajame rinkimų ture. Stiprūs, vietiniai Seimo nariai padės suformuoti stiprią Vyriausybę, kuri puikiai atstovaus Kauno ir Kauno rajono žmonių interesus. Tokia valdžia bus pagarbesnė, nesiblaškanti, įsipareigojanti ir atsiskaitanti. Mažiau chaoso – daugiau skaidrumo ir pažangos.

Politikoje nesu naujokas – vienaip ar kitaip politiniame gyvenime dalyvauju nuo Sąjūdžio laikų, o šiuo metu esu išrinktas į Kauno miesto tarybą. Esu kaunietis, žinau, ko reikia, kad Kaunas klestėtų, esu veiksmo žmogus – dėl to negaliu toliau sėdėti rankų sudėjęs ir vien bambėti ar paprasčiausiai stebėti.

Be to, esu įsitikinęs, kad daugiau žmonių, turinčių daug ir įvairios patirties tiek vadovavime, tiek versle, turėtų dalyvauti valstybės valdyme. Antrajame rinkimų ture prašau Jūsų paramos įtvirtinti pradėtus pokyčius!

Kazys Starkevičius, Petrašiūnų-Gričiupio apygarda / M. Mikulėno nuotr.

Kazys Starkevičius (Petrašiūnų-Gričiupio apygarda): „Tik drauge galim pasiekti geriausių rezultatų Lietuvai“

Nuoširdžiai dėkoju Jums už pasitikėjimą ir pritarimą mano idėjoms, už bendrą siekį didinti Kauno jėgą. Tačiau nuėjome tik pusę kelio. Lemiamas žygis – dar prieš akis. Junkimės į didesnį būrį, dalinkimės planais, sumanymais ir juos drauge įgyvendinkime.

Mano 5 įsipareigojimai Kaunui ir Lietuvai:

1. Mažinti spūstis ir oro taršą įgyvendinant pietinio Petrašiūnų-Amalių aplinkkelio projektą.
2. Pažaislio kamaldulių vienuolyno renovacija.
3. „Bermudų“ kvartalo infrastruktūros sutvarkymas.
4. Įsteigti vardinę stipendiją Kauno studentams.
5. Prevencinių sveikatos tyrimų programa.

Pradėtus darbus tęsime:

„Remdamiesi partijos nacionaline programa parengėme programines nuostatas Kaunui, kuriose didelį dėmesį skiriame svarbiausių miesto projektų įgyvendinimui: TS-LKD komanda yra pasiryžusi padėti Kaunui įgyvendinti visus svarbiausius miesto infrastruktūros projektus. Remiame miesto siekius įvykdyti S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukciją bei Mokslo salos statybos projektus, anksčiau planuotą, bet iki šiol nepradėtą M. K. Čiurlionio koncertų centro Nemuno saloje statybą.

Esame pasirengę padėti Kaunui tapti šalies transformacijos į aukštųjų technologijų centrą ašimi, regioninės reikšmės multimodaliniu krovinių terminalu. Tuo pačiu pabrėžiame, kad visi projektai turi būti įgyvendinami skaidriai, atvirai bei tariantis su miesto bendruomene“, – sako TS-LKD Kauno skyrių sueigos pirmininkė J. Šiugždinienė.

DAUGIAU JĖGOS KAUNUI – DAUGIAU JĖGOS VALSTYBEI!

Politinė reklama apmokėta iš TS-LKD, Arvydo Anušausko, Vytauto Juozapaičio, Pauliaus Lukševičiaus, Kazio Starkevičiaus, Jurgitos Šiugždinienės, Gintarės Skaistės rinkimų kampanijos sąskaitų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA