Žinia vairuotojams: uždaroma viena pagrindinių Vilijampolės gatvių | Kas vyksta Kaune

Žinia vairuotojams: uždaroma viena pagrindinių Vilijampolės gatvių

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kelio darbams okupavus didžiąją dalį miesto, kelininkai sugužėjo ir po A. Meškinio (Kleboniškio) tiltu. Dėl jungties remonto šeštadienį, rugsėjo 19 dieną, bus ribojamas eismas Panerių gatve.

„Šeštadienį bus remontuojamas A. Meškinio (Kleboniškio) tiltas ties Panerių gatve. Norint saugiai atlikti tilto kosmetinio remonto darbus bus visiškai ribojamas eismas Panerių gatvėje. Vairuotojų atsiprašome už laikinus nepatogumus ir prašome rinktis alternatyvius kelionės maršrutus“, – savo „Facebook“ puslapyje pranešė Kauno savivaldybė.

Eismo schema uždarius Panerių gatvę / Kaunas.lt nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad šioje vietoje dabar statomas ir naujas tiltas per Nerį. Visos magistralės atkarpos ties Kaunu ir A. Meškinio tiltų sutvarkymas yra dalis įgyvendinamo Islandijos plento projekto.

Tai, Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, labiausiai apkrautas kelio ruožas ir tiltai Lietuvoje: skaičiuojama, kad A1 kelio ruože nuo Biruliškių sankryžos iki „Via Baltica“, į kurią patenka ir rekonstruojami tiltai, eismo intensyvumas siekia vidutiniškai iki 68 tūkst. automobilių per parą.

Paskaičiuota, kad sutvarkius visą Islandijos plentą padidės eismo pralaidumas ir saugumas – visuomenė sutaupys 8 mln. valandų dabar spūstyse šiame kelio ruože prarandamo laiko.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA