Kaune nustačius įvežtinį koronaviruso židinį, miesto poliklinika griežtina tvarką | Kas vyksta Kaune

Kaune nustačius įvežtinį koronaviruso židinį, miesto poliklinika griežtina tvarką

Asociatyvi / Kaunas.lt nuotr.

Kauno mieste nustačius didelį kiekį įvežtinių koronaviruso atvejų kiekį, Kauno miesto poliklinika griežtina pacientų patekimą į polikliniką. Grįžtama prie karantininio rėžimo, kai į polikliniką galėjo patekti tik iš anksto užsiregistravę pacientai, savo „Facebook“ paskyroje pranešė Kauno miesto poliklinikos atstovai.

„Pranešame, kad Kauno mieste nustačius gausų (diagnozė patvirtinta virš 10 asmenų) įvežtinio COVID-19 infekcijos židinį, įvertinus tai, kad šiuo metu nėra nustatyti visi Covid-19 infekcija susirgusių asmenų kontaktai ir aplankytos vietos, siekdami užtikrinti maksimalią pacientų ir darbuotojų apsaugą, nuo liepos 15 d. griežtiname pacientų patekimą į polikliniką įleisdami tik iš anksto užsiregistravusius pacientus“, – rašoma poliklinikos pranešime.

Poliklinikos atstovai taip pat primena, jog pacientai į polikliniką bus įleidžiami likus ne daugiau 10 minučių iki paskirto vizito laiko. Vietoje bus patikrinami paciento registracijos duomenys, o prie įėjimo pacientams bus matuojama kūno temperatūra, bei atliekama apklausa apie galimus infekcijos požymius.

Apsaugines kaukes, dengiančias nosį ir burną, atvykstant į polikliniką bus privaloma dėvėti, o laukiant patekimo į polikliniką, pacientai turi laikytis saugaus 2 metrų atstumo.

Tokie reikalavimai nustatyti, jog būtų užtikrintas pacientų ir darbuotojų saugumas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA