Oficialu: skiriasi dainininkė I. Zasimauskaitė ir krepšinio treneris M. Kiltinavičius | Kas vyksta Kaune

Oficialu: skiriasi dainininkė I. Zasimauskaitė ir krepšinio treneris M. Kiltinavičius

DELFI nuotr.

Dainininkė Ieva Zasimauskaitė oficialiai skiriasi su Kėdainių „Nevėžio“ vyr. treneriu Mariumi Kiltinavičiumi. Poros skyrybų byla jau netrukus bus atversta Kauno apylinkės teisme.

Pirmam skyrybų posėdžiui jau paskirta data. Marius ir Ieva skiriasi bendru sutarimu.

Pora teismo koridoriuose greičiausiai nesusitiks, kadangi judviejų bylos nagrinėjimas vyks rašytinio proceso tvarka.

Tai, kad jųdviejų santuoką ištiko krizė, paaiškėjo 2019 metais, prieš didžiąsias metų šventes. Dainininkė tuomet „Delfi“ patvirtino, kad ji ir jos vyras M. Kiltinavičius kartu nebegyvena.

„Taip, kartu nebegyvename. Vis dar išgyvename krizę“, – „Delfi“ sakė Ieva.

Pasiteiravus, galbūt ji ir Marius šiuo metu lankosi porų terapijoje arba kitokiais būdais bando likti kartu, dainininkė atsakė, kad kol kas jie vienas kitam skyrė erdvės.

„Dabar tiesiog reikia pabūti atskirai“, – pridūrė ji.

Tai, kad braška I. Zasimauskaitės santuoka, buvo kalbama kelis mėnesius. O ir pati dainininkė savo kasdienybėje palikdavo užuominas, kad jos ir Mariaus santuokoje nėra viskas gerai.

„Nepamenu kada paskutinį kartą esu tiek verkusi.. Kad taip skaudėjo ir kad galvočiau, jog šito nepakelsiu. Vakar ir užvakar taip jaučiausi. Mano gyvenime labai daug kas keičiasi. Labai dažnai galvoju, kad kokia tai neteisybė, kodėl man, ką aš tokio padariau.

Labai dažnai nesuprantu žmonių, labai skauda, kai kažkada tavo geriausias draugas, šiandien su tavimi net nesisveikina arba tavo mylimiausias žmogus – ignoruoja. Norisi kaltini visus ir viską, norisi pabėgti, norisi visiems aiškintis ir įrodyti savo tiesą, galų gale apima apatija arba dar baisiau – noras dingti ir nebegrįžti į šitą „neteisingą“ pasaulį. Bet tada… Tu atsisuki į save ir pasakai:„Gerai, gal kažkas neteisus, gal neteisi aš, bet viskas, ką tu galėjai tuo momentu padaryti yra tai, ką padarei arba darai dabar“.

Nieko daugiau, nieko mažiau. Nustoji save kaltinti ant kiekvieno žingsnio, žodžio ar veiksmo. Ir suvoki, kad vienas esminių gyvenimo tikslų yra susitaikyti su savimi ir, visų pirma, būti nuoširdžiu ir nemeluoti sau. Aš niekada netikėjau, kad sakydamas tiesą gali būti atstumtas, kad tavimi netikės, kad tave gąsdins ir baugins. Aš dabar visiškai pilnai suprantu, kodėl žmonės, prieš kuriuos smurtauja, tyli. Nes jie bijo! Kad niekas jais nepatikės… Kad sakys – tu pati kalta… Bet žinot ką… Geriau eiti prieš visą pasaulį, nors ir niekas tavimi netiki…

Bet būti teisingu, negu tylėti, kentėti… Ir gyventi pragare. Didžiausias pragaras yra melas sau ir visiška nemeilė sau. Nuolatinis kaltinimas ir baimė. Tai yra didžiausias pragaras. Aš atleidžiu sau, kad renkuosi nekentėti ir renkuosi pabūti silpna, nors ir visas pasaulis bus prieš mane.

Ir kalbu apie tai ne tik dėl savęs, manęs niekas nemuša ir niekas neprievartauja, bet gyvenimas mele yra kitokio pobūdžio prievarta. Ačiū likimui, kad mano kelyje atsirado tikėjimas, nors jis dar visai mažytis, bet galiu matyti šviesą ir turiu jausmą, kad kažkada viskas bus gerai, o jei dar nėra gerai, reiškiasi tai dar nėra pabaiga“, – viltingai socialiniame tinkle tuomet rašė I. Zasimauskaitė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA