Susidūrimas Kauno centre: į gydymo įstaigą skubiai išvežta autobuso keleivė | Kas vyksta Kaune

Susidūrimas Kauno centre: į gydymo įstaigą skubiai išvežta autobuso keleivė

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Trečiadienio vakaras pažymėtas automobilio ir autobuso susidūrimu. K. Donelaičio ir A. Mickevičiaus gatvių sankirtoje susidūrimo metu nukentėjo autobusu važiavusi mergina, ji pristatyta į gydymo įstaigą. Eismas vyksta, tačiau mieste formuojasi spūstys.

„Kas vyksta K. Donelaičio gatvėje? Milžiniškos spūstys, iš autobusų ir troleibusių išleidžiami keleiviai, nepravažiuoja. Kamščiai iki pat E. Ožeškienės gatvės“, – rašė skaitytoja.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, jis pranešė, jog įvykis įregistruotas 16.03 val., pranešta, jog miesto centre, K. Donelaičio ir A. Mickevičiaus sankryžoje susidūrė 40 maršruto autobusas ir lengvasis automobilis.

Anot pareigūno, eismo įvykyje nukentėjo autobusu važiavusi mergina, gimusi 1991 metais. Dėl patirtos galvos traumos ji skubiai išvežta į gydymo įstaigą.

Policijos pareigūnas pranešė, jog eismas nėra užblokuotas, o vietoje eismą reguliuoja pareigūnai, tačiau dėl piko meto natūraliai formuojasi automobilių spūstys.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA