Birželį ketinama atnaujinti skrydžius mėgstama lietuvių atostogų kryptimi | Kas vyksta Kaune

Birželį ketinama atnaujinti skrydžius mėgstama lietuvių atostogų kryptimi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Turkija planuoja birželį atnaujinti oro susisiekimą su 40 valstybių, įskaitant Lietuvą, remdamasi Transporto ir infrastruktūros ministerija skelbia Turkijos valstybinė naujienų agentūra „Anadolu“.

Nuo kada konkrečiai oro susisiekimas tarp Turkijos ir Lietuvos vėl bus galimas, „Anadolu“ nenurodo. Tuo tarpu turkų leidinys „Daily Sabah“ skelbia, jog oro susisiekimą su trimis Baltijos valstybėmis planuojama atnaujinti nuo birželio 20-osios.

„Dėl oro susisiekimo atnaujinimo jau susitarėme su Šiaurės Kipro Turkijos Respublika, Austrija, Lietuva, Serbija, Kazachstanu, Albanija, Baltarusija, Jungtiniais Arabų Emyratais, Moldova, Uzbekija, Ukraina, Maroku, Jordanija, Sudanu ir Italija“, – Turkijos transporto ir infrastruktūros ministrą Adilį Karaismailoglu (Adilį Karaismailohlu) cituoja „Anadolu“.

Jo žodžiais, pirmiausia, nuo birželio 10 dienos tarptautinius skrydžius numatyta atnaujinti su Šiaurės Kipro Turkijos Respublika, Bahreinu, Bulgarija, Graikija ir Kataru, o šį mėnesį oro susisiekimą Turkija planuoja atverti iš viso su 40 valstybių.

A. Karaismailoglu pridūrė, jog dėl skrydžių atnaujinimo dabar deramasi su 92 valstybėmis. Tarptautinį oro susisiekimą Turkija dėl COVID-19 pandemijos sustabdė kovo 28-ąją, o vidaus skrydžius atnaujino nuo birželio 1-osios.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA